OVO JE NESTALI TAKSISTA: Kosovska policija i dalje traga za Vladimirom, a evo šta o njemu kaže rođeni brat OLIVERA IVANOVIĆA!
Foto: Printscreen Facebook

njegov nestanak prijavljen pre dva dana

OVO JE NESTALI TAKSISTA: Kosovska policija i dalje traga za Vladimirom, a evo šta o njemu kaže rođeni brat OLIVERA IVANOVIĆA!

Crna Hronika -

Kosovska policija i dalje traga za taksistom Vladimirom Ivanovićem čiji je nestanak pre dva dana prijavila njegova sestra.

Podsetimo, u selu Matica u opštini Zvečan pripadnici Kosovske policije pronašli su vozilo marke "folksvagen", za koje se sumnja da pripada taksisti srpske nacionalnosti iz Kosovske Mitrovice, a čiji je nestanak prijavila njegova sestra pre dva dana.

foto: Printscreen Facebook

Prva saznanja su upućivala na to da je Vladimir rođak ubijenog političara Olivera Ivanovića. Ipak, rođeni Oliverov brat, Miroslav Ivanović kaže da nestali taksista nije deo porodice.

"Poznajem osobu, ako se radi o Vladu Ivanoviću, s tim što nismo bliski rođaci. U poslednjih nekoliko godina retko sam ga sretao i tada u taksi vozilu ispred mog stana. Nismo ista porodica, samo imamo isto prezime. Porodica jeste stara mitrovačka", rekao je Miroslav Ivanović.

Kurir.rs/N1/Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track