UHAPŠEN UBICA IZ SRPSKOG RIJALITIJA: Policija ga privela, a on se oglasio ŠOK IZJAVOM!
Foto: Privatna Arhiva

UHAPŠEN UBICA IZ SRPSKOG RIJALITIJA: Policija ga privela, a on se oglasio ŠOK IZJAVOM!

Crna Hronika -

"Ubica iz Velikog brata" Antal Skendžić ovih dana je ponovo uhapšen, jer je prekršio sudsku zabranu prilaska svojoj babi Rozaliji Greguš u Lukinom selu, a potom pobegao.

Antal je svoju baku pretukao po izlasku iz zatvora, gde je ležao zbog ubistva majke, zbog čega mu je zrenjaninski sud odredio zabranu prilaska starici.

Skendžić je, navodno, došao u Lukino selo 4. marta i pojavio se u kući svoje babe i pretio joj. Starica je kako se navodi odmah pozvala policiju, a on je pobegao.

foto: Printscreen

Kako Kurir saznaje, on je uhapšen posle 6 dana, odnosno 10. marta u okolini Beograda. Protiv njega je podneta krivična prijava za nasilje u porodici i i određen mu je pritvor do 30 dana.

On se potom oglasio, gde je izjavio da nema nameru nikoga da ubije, a potom i objasnio svoj svirepi zločin zbog kojeg je bio u zatvoru.

"Čekam zrenjaninsku policiju da me privedu za nasilje koje nisam počinio. Braća su me prijavila lažno. Ne žele da mi isplate šta su mi dužni. Prijavljuju me za nešto što nisam učinio. Neću ubiti Iliju, ni Stevu, ni babu Rozaliju. Uubio sam majku iz milosrđa. To nema veze sa njima. Kuću jedno od tri, malo zemlje i vode. To mi treba. Izaći ću posle ovog hapšenja. Vidimo se. Molim bilo koga da mi obezbedi advokata da me spase jer sam nevin! Odležao sam svoje", napisao je Skendžić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track