SAHRANJENA MALA LEA FICKER (2) KOJA SE UTOPILA U DVORIŠTU: Otac i majka zagrljeni jecali kraj ćerkine rake
Foto: Privatna arhiva

oproštaj

SAHRANJENA MALA LEA FICKER (2) KOJA SE UTOPILA U DVORIŠTU: Otac i majka zagrljeni jecali kraj ćerkine rake

Crna Hronika -

Devojčica Lea Ficker (2), koja se u utorak udavila u septičkoj jami u svom dvorištu u selu Velika Greda kod Plandišta, sahranjena je danas u rodnom mestu.

Otac i majka preminule devojčice nepomično su stajali nad kovčegom svog deteta, a iza njih, u suzama, gotovo svi meštani Velike Grede. Nakon što je kovčeg s telom tragično nastradale devojčice spušten u raku, grobljem su odjeknuli bolni krici. Skrhani od bola, otac i majka utonuli su u zagrljaj, uputivši malenoj Lei poslednje oproštajne reči.

Podsetimo, neposredno pre tragedije u kući su bili baka, mala Lea i njen brat blizanac. Baka je primetila da je Lea u jednom trenutku izašla iz kuće i krenula je za njom. Prišla je otvoru septičke jame i u njoj ugledala unuku koja je nepomično ležala u vodi. Prestravljena, baba je uzela devojčicu koja je krkljala u naručje. Komšije su primetile baku kako unezvereno šeta po dvorištu sa detetom u naručju i, kada su shvatile da se nešto loše desilo, pozvale su Hitnu pomoć. Međutim, uprkos reanimaciji koja je trajala čitav sat, lekari nisu mogli da spasu devojčicu.

(Kurir.rs/D.S./Foto:Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track