KURIR NA MESTU UŽASNE TRAGEDIJE! JEZIVE SCENE ISPRED NAPUŠTENE KUĆE U UŽICU: Vatrogasci lokalizovali požar, a onda su pronašli TRI UGLJENISANA LEŠA! (KURIR TV)
Foto: Zoran Šaponjić

ISTRAGA U TOKU

KURIR NA MESTU UŽASNE TRAGEDIJE! JEZIVE SCENE ISPRED NAPUŠTENE KUĆE U UŽICU: Vatrogasci lokalizovali požar, a onda su pronašli TRI UGLJENISANA LEŠA! (KURIR TV)

Crna Hronika -

U Ulici Mihajla Pupina bb u Užicu jutros oko 5.30 časova izbio je požar u kojem je nastradalo troje!

Kako saznajemo, požar je prijavljen u 5.20 časova, vatrogasci su brzo stigli na lice mesta, ali se vatra već toliko proširila, da su nakon što je požar lokalizovan u napuštenom objektu pronašli tri ugljenisana leša.

Kako nezvanično saznajemo, nastradalo je troje beskućnika, dvoje sa inicijalima Ž.V. i Ž. P. , dok jedna osoba još nije identifikovana. Oni su navodno zanoćili u napuštenom objektu, a kako su za Kurir rekli očevici, već nekoliko dana su ih viđali u tom napuštenom objektu, koje je inače ranije bilo mesto gde su Užičani otkupljivali kožu.

foto: Zoran Šaponjić

Prema nezvaničnim informacijama, u prostoriji u kojoj su pronađena tri tela, nađena je i peć "bubnjara", ali bez vrata. Pretpostavlja se da su naložili peć kako bi se ugrejali i da je tokom noći navodno ispao žar i zapalio prostoriju.

Napušteni objekat je izgoreo u potpunosti, zahvaćen je i deo krova.

Nakon policijskog uviđaja tela će biti odneta na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

foto: Zorana Šaponjić

Nakon detaljne istrage biće poznato kako je došlo do ove tragedije.

(Kurir.rs/Z.Š.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track