Policajac ošamario devojku u Kragujevcu

Policajac ošamario devojku u Kragujevcu

Crna Hronika -
Jovana J. iz Kragujevca prijavila da ju je 14. jula oko 19.30 sati, uniformisani policijski službenik ošamario ispred stambene zgrade u ulici Lepenički bulevar

KRAGUJEVAC - Načelnik kragujevačke policije doneo je rešenje o privremenom udaljenju iz MUP-a policijskog službenika koji je indentifikovan kao uniformisani policijski službenik koji je ošamario Jovanu J. ispred zagrade u ulici Lepenički bulevar.

Kako je navedeno u saopštenju Policijske uprave u Kragujevcu, Jovana J. iz tog grada je prijavila da ju je 14. jula oko 19.30 sati, uniformisani policijski službenik ošamario ispred stambene zgrade u ulici Lepenički bulevar. Radeći po pritužbi, do sada je utvrđeno da je navedene večeri policijska patrola intervenisala po pozivu zaposlenih u supermarketu "IDEA"", koji se nalazi u delu prizemlja stambene zgrade ispred koje je prijavljen incident.

"Identifikovan je i policijski službenik na koga se pritužuje Jovana J. Radi se o Milanu K, radniku Policijske ispostave za dežurstvo i intervencije", navedeno je u saopštenju. Načelnik Policijske uprave je doneo rešenje o privremenom udaljenju Milana K. iz Ministarstva unutrašnjih poslova do okončanja disciplinskog postupka, a ukoliko budu utvrđeni elementi prekršajne ili krivične odgovornosti, protiv njega će biti preduzete sve zakonom propisane mere, navodi se u saopštenju.

Iz kragujevačke policije su naveli da žale zbog tog incidenta i da će preduzeti sve da on ne naruši partnerske odnose i poverenje koje policija ima kod građana u tom gradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track