RAZRADILI POSAO PA SE NAORUŽALI DO ZUBA: Pala četvorka iz Aranđelovca, pronašli im 102 kg marihuane i 10 BOMBI! (FOTO)
Foto: MUP Srbije

akcija kragujevačke policije

RAZRADILI POSAO PA SE NAORUŽALI DO ZUBA: Pala četvorka iz Aranđelovca, pronašli im 102 kg marihuane i 10 BOMBI! (FOTO)

Crna Hronika -

KRAGUJEVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu zaplenili su više od 102 kilograma marihuane, deset bombi i uhapsili četiri osobe iz Aranđelovca, dok će protiv još jedne biti podneta krivična prijava.

foto: MUP Srbije

Kako je saopštio kragujevački MUP, uhapšeni su M. T. (28), M. J. (27) i M. J. (36) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a zbog istog krivičnog dela biće podneta prijava protiv jednog dvadesetsedmogodišnjaka.

M. J. (1983) se takođe sumnjiči i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, dok je zbog istog krivičnog dela uhapšen i M. J. (24).

Pretresom stanova i automobila koje osumnjičeni koriste, pronađeno je 108 paketa sa više od 102 kilograma marihuane i deset bombi, četiri defanzivne i šest ofanzivnih.

Četvorici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: MUP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track