TEŠKO POVREĐENA DRŽAVLJANKA GRČKE KOD VLADIČINOG HANA: Automobil udario u zaštitnu metalnu ogradu!
Foto: Filip Plavčić

saobraćajna nesreća na koridoru 10

TEŠKO POVREĐENA DRŽAVLJANKA GRČKE KOD VLADIČINOG HANA: Automobil udario u zaštitnu metalnu ogradu!

Crna Hronika -

Državljanka Grčke (67) teško je povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se u nedelju u ranim jutarnjim satima dogodila na Koridoru 10 kod Vladičinog Hana, potvrđeno je u Policijskoj upravi Vranje.

Saobraćajna nezgoda se dogodila kada je vozilo marke „volvo“ nemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao državljanin Grčke (63), a koje se kretalo državnim putem drugog A reda broj 258, iz pravca Niša u pravcu Vranja udarilo u metalnu zaštitnu ogradu prednjim delom.

Tom prilikom putnica (67), u vozilu zadobila je teške telesne povrede. Vozilo je oko pola tri noćas iz za sada nepoznatih razloga skrenulo sa kolovoza kod sela Urvič i prednjim čeonim delom udarilo u metalnu zaštitnu ogradu.

Lekarska pomoć povređenoj putnici ukazan je u Zdravstvenom centru Vranje. Pripadnici policije su obavili uviđaj na licu mesta. O slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vladičinom Hanu koje je I naložilo da se protiv vozača podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Na području Policijske uprave u Vranju, od 12. do 14. aprila ove godine, registrovane su tri saobraćajne nezgode. Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede, a jedna lake. Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržana je jedna osoba.

Registrovana su tri prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru- dva učestvovanje u tuči i jedan vređanje.

Kurir.rs/T.S./Foto: Filip Plavčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track