MUK NA SASLUŠANJU U NOVOM BEOGRADU: Par koji je napao taksistu, pokušao da ga opljačka i ubo ga iglom u vrat danas ćutao kao zaliven
Foto: Printscreen Google Maps

BRANILI SE ĆUTANJEM

MUK NA SASLUŠANJU U NOVOM BEOGRADU: Par koji je napao taksistu, pokušao da ga opljačka i ubo ga iglom u vrat danas ćutao kao zaliven

Crna Hronika -

Pošto je tvrdio da nema para, jer je tek počeo smenu, oni su ga napali, udarali, a žena mu je zabola iglu u vrat

BEOGRAD - Par koji je prošle brutalno napao taksistu u centru Beograda i pokušao da ga opljačka, danas se na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu branio ćutanjem.

N. M. (39) i M. J. (40) su iskoristili pravo da ne iznose odbranu, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudu da im odredi pritvor zbog opasnosti da će uticati na svedoke i da će u kratkom roku ponoviti krivično delo, rečeno je u tužilaštvu.

M. J. je i ranije osuđivan za razbojništvo, dodaju u tužilaštvu. Prvo je kako se pišu mediji u auto ušla N. M. a potom i njen saradnik i od taksiste zatražili novac.

Kako je tvrdio da nema para, jer je tek počeo smenu, oni su ga napali, udarali, a žena mu je zabola iglu u vrat.

On je iskoristio tren nepažnje para, dok su oni tražili novac po vozilu, i uspeo je da pobegne napadačima. Prilikom pljačke, N. M. je taksistu ubola shpricem u vrat za koji je tvrdila da je zaražen.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track