DOKTOR PRE DVE GODINE IMAO MOŽDANI UDAR, NIJE MOGAO DA SE NOSI S PROBLEMIMA, PA ODLUČIO DA SE UBIJE! Detalji samoubistva čuvenog beogradskog lekara sa Tiršove!
Foto: T.S., Ilustracija

TRAGEDIJA

DOKTOR PRE DVE GODINE IMAO MOŽDANI UDAR, NIJE MOGAO DA SE NOSI S PROBLEMIMA, PA ODLUČIO DA SE UBIJE! Detalji samoubistva čuvenog beogradskog lekara sa Tiršove!

Crna Hronika -

Doktor Vojkan Vukadinović (59), poznati urolog sa Univerzitetske dečje klinike Tiršova, ubio se u sredu u dvorištu porodične kuće u beogradskom naselju Žarkovo.

Kako saznajemo, čuveni lekar se ubio u večernjim časovima, a prema nezvaničnim informacijama, to je učinio zbog životnih poteškoća s kojima nije mogao da se izbori.

- Vukadinović je, navodno, uzeo pištolj, izašao iz kuće u dvorište i pucao sebi u usta. On je pre dve godine imao moždani udar i od tada se osećao loše i fizički i psihički. Šlog je bio takav da je jedva ostao živ. Kao posledica moždanog udara bilo mu je otežano kretanje i loš govor. Sve to ga je psihički jako usporilo i odvelo u teško stanje depresije. Upravo zbog toga se najverovatnije i ubio - navodi izvor Kurira blizak doktoru.

Inače, dr Vojkan Vukadinović bio je i vanredni profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu, na katedri hirurgije. Rođen je 1960. i celokupno školovanje završio je u srpskoj prestonici. Na Univerzitetskoj dečjoj klinici zaposlen je od 1988. Specijalista dečje hirurgije je od 1994, a supspecijalista dečje urologije od 2002. godine. Zvanje doktora medicinskih nauka stekao je još 1998. Takođe, čuveni lekar bio je i vlasnik restorana "Rubin". Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece.

(Kurir.rs/D.S - M.B./Foto:Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track