ŠVALER JOJ UBIO MUŽA, A ONA OPTUŽILA MAFIJU: Evo kako se odmotalo klupko zločina u Vrdniku! Policija raskrinkala ženu UBIJENOG Nemanje Grčića i njenu filmsku priču!
Krvavi kraj braka... Nemanja Grčić i Danijela Đilasović, Foto: Privatna Arhiva

preokret

ŠVALER JOJ UBIO MUŽA, A ONA OPTUŽILA MAFIJU: Evo kako se odmotalo klupko zločina u Vrdniku! Policija raskrinkala ženu UBIJENOG Nemanje Grčića i njenu filmsku priču!

Crna Hronika -

Nemanju Grčića (37) upucao u stomak ljubavnik njegove supruge Danijele Đilasović (43), koja je nakon zločina pokušala da ubedi policiju da joj je muž bio žrtva mafijaške likvidacije

Danijela Đilasović (43), supruga Nemanje Grčića (37), kog je u četvrtak uveče u iznajmljenoj brvnari u Vrdniku ubio Zoran Dimić (52) iz Subotice, uhapšena je zbog sumnje da je bila saučesnik u zločinu.

Kako Kurir saznaje, Đilasovićeva je uhapšena nakon što je otkriveno da je duže vreme bila u paralelnoj emotivnoj vezi sa osumnjičenim ubicom, kao i da postoje jake indicije i sumnje da su zločin počinili zajedno.

foto: Ana Paunković

Ljubavni trougao

Đilasovićeva je, podsetimo, prijavila policiji da je nepoznati muškarac upao u brvnaru i upucao njenog muža dok je nju prethodno odgurnuo i oborio na pod. Najpre se sumnjalo da je u pitanju mafijaška likvidacija, s obzirom na to da je Grčić, navodno, bio označeni pripadnik grupe Alena Kurine, vođe najjačeg kriminalnog klana u Vojvodini.

Do bizarnog preokreta u istrazi došlo je već sledećeg dana, kada je otkriven ljubavni trougao.

foto: Ana Paunković

- Osumnjičena supruga ubijenog na saslušanju nije mogla da precizno opiše napadača, samo je rekla da je imao kačket na glavi i da nije bio maskiran. Međutim, njena priča je bila sumnjiva, a na policajce nije uspela da ostavi utisak ožalošćene žene, kojoj su pred očima ubili muža. Odmah su istragu usmerili na nju i otkrili zašto zapravo nije mogla da opiše ubicu - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

foto: Ana Paunković

Čekao da se razvede

On dodaje da se sumnja da je motiv zločina Dimićeva ljubomora.

- Danijela je navodno duže vreme obećavala svom ljubavniku da će se razvesti od muža. To se, međutim, nije dogodilo, uprkos tome što ju je ljubavnik svakodnevno pritiskao. Naposletku, odlučio je da stvar uzme u svoje ruke i trajno eliminiše suparnika. Sumnja se da su zločin zajedno isplanirali, ali će uloga svakog ponaosob biti utvrđena u daljem toku istrage - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

foto: Ana Paunković

On dodaje da je osumnjičeni ubica odranije poznat policiji i da trenutno izdržava zatvorsku kaznu u poluotvorenoj ustanovi.

- Sa druge strane, ubijeni Grčić se dovodio u vezu s klanom Alena Kurine i švercom narkotika. Ranije je osuđivan zbog prodaje heroina i krađe vozila, a privođen je i zbog nanošenja teških telesnih povreda. Zbog šverca narkotika, odležao je zatvorsku kaznu od tri i po godine zatvora - kazao je naš izvor.

Poslovna žena Žena ubijenog vlasnica vrtića i salona lepote?

Kako za Kurir otkriva dobro obavešten izvor, Danijela Đilasović bila je vlasnik jedne privatne predškolske ustanove na Novom Beogradu, kao i salona za lepotu. Pojavljivala se pre nekoliko godina i na televiziji, gde je u emisijama reklamirala svoj salon. S Grčićem je, navodno, imala decu.

(Kurir.rs/Danijela Jovanović/Foto:Ana Paunković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track