ZAPLENJENA MARIHUANA U BORU: Policija u tri odvojene akcije pronašla dva kilograma droge i uhapsila dve osobe
Foto: Shutterstock

krivična prijava

ZAPLENJENA MARIHUANA U BORU: Policija u tri odvojene akcije pronašla dva kilograma droge i uhapsila dve osobe

Crna Hronika -

BOR - Policija u Boru i Negotinu, u tri odvojene akcije, zaplenila je oko dva kilograma marihuane, uhapsila dve osobe, a protiv 40-godišnjeg muškaraca podnela krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa pomoćnog objekta N.Đ. (22) iz Bora, policija je pronašla 1,9 kilograma marihuane upakovane u kese i skrivene ispod kartonske kutije, vagicu za precizno merenje i drobilicu za marihuanu, dok je u njegovoj kući, na stolu, pronađena manja količina marihuane.

Ilustracija
Ilustracijafoto: MUP Srbije

U kući S.M. (38) iz okoline Negotina, pronađena je tegla u kojoj se nalazilo oko 20 grama marihuane i lovačka puška, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policijska uprava Bor je saopštila da je u trećoj akciji, policija u automobilu "reno laguna" borskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 40-godišnjih muškarac iz Bora pronašla 88 grama marihuane.

N.Đ. i S.M. određeno je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track