Najnovije vesti

ISPOVEST BRATA DEVOJKE KOJU JE UDARIO SLOBODAN VASIĆ: Čuo sam njeno zapomaganje! Sloba je pio viski i tablete, nasilan je zbog dugova!
Foto: Printscreen

pevač dobio prekršajnu prijavu

ISPOVEST BRATA DEVOJKE KOJU JE UDARIO SLOBODAN VASIĆ: Čuo sam njeno zapomaganje! Sloba je pio viski i tablete, nasilan je zbog dugova!

Crna Hronika

Mladić Đ. J. (27) tvrdi da je zvezda "Granda" pod velikim pritiskom zbog nagomilanih problema, kao i da je to verovatno razlog zbog kog je nasrnuo na njegovu sestru s kojom je u vezi mesec dana

Kada sam sa devojkom izašao iz Slobinog stana i krenuo ka automobilu, sa terase sam čuo urlike svoje sestre: "Bato, spasi me!" Odmah sam se vratio u stan i zatekao Vasića kako leži preko moje sestre i udara je u lice.


Ovo je za Kurir ispričao Đ. J. (27), koji se predstavio kao brat devojke pevača Slobodana Vasića, koju je on navodno udario u jednom novosadskom restoranu, nakon čega je uhapšen.

 

Čuo zapomaganje

 

Podsetimo, nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" dobio je prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira svađom i tučom, jer se nakon proslave Prvog maja potukao sa svojom devojkom, ali i njenim bratom i njegovom devojkom.

 

- Tog dana smo bili u restoranu i sve je bilo u redu dok nismo došli u stan. Međutim, kada smo devojka i ja krenuli kući, čuli smo zapomaganje moje sestre. Dok sam se peo ka stanu, već sam pozvao policiju - tvrdi Đ. J. i nastavlja:

policija pred vratima
policija pred vratima foto: Aleksandar Jovanović, Printscreen

- Slobodana sam odgurnuo u predelu lica, kako bih ga skinuo sa moje sestre. Kada je policija došla, on je već pobegao i nije bio u stanu, pa su ga oni vijali po Novom Sadu. Pretpostavljam da se uplašio mene - kazao je naš sagovornik, koji tvrdi da je prekršajna prijava podneta samo protiv Vasića.

 

Inače, Đ. J. tvrdi da je Vasić u vezi s njegovom sestrom bio mesec dana.

 

- Zabavljali su se mesec dana, a on se posle 20 dana veze uselio u stan koji je ona iznajmila u Novom Sadu. Moja sestra je, inače, studirala u Beču, ali je odlučila da se vrati u Srbiju, pa je uzela stan. Kako sam čuo, Slobodan je posle svega otišao u Suboticu, a njih dvoje su raskinuli - priča brat napadnute devojke.

 

Prekršajne prijave

 

On kaže da ne zna zašto je Vasić nasrnuo na njegovu sestru.

 

- Tog dana je pio viski i neke tablete. Slobodan ima mnogobrojne probleme, dužan je, pa je verovatno zbog toga pod pritiskom - objasnio je naš sagovornik.

pevač u problemu
pevač u problemufoto: Damir Dervišagić

Kako je naš izvor ranije potvrdio, protiv svih četvoro učesnika tuče podnete su prekršajne prijave.

 

- Utvrđeno je da nema elemenata krivičnog dela, ali su svi krivi za svađu i tuču, jer su narušili javni red i mir - objasnio je naš izvor.

 

Podsetimo, ovo nije prvi put da je pevač Slobodan Vasić nasilan prema svojim devojkama. Svoju bivšu partnerku Valentinu je takođe fizički napao, ali mu je ona uzvratila.

 

Bez komentara
Pevač nedostupan

 

Redakcija Kurira pokušavala je juče da stupi u kontakt s pevačem Slobodanom Vasićem kako bi proverila navode brata njegove, sada već, bivše devojke, ali je on do zaključenja ovog broja bio nedostupan na svim telefonskim brojevima koji su nam poznati.

(Kurir.rs/ Danijela Jovanović/ Foto: Aleksandar Jovanović, printskrin, Damir Dervišagić)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...