Najnovije vesti

DOŠAO DA UBIJE ŽENU, A ONDA PRESUDIO TASTU! Pred decom krvnički tukao čoveka DO SMRTI! Pošto ga je unakazio, ženi žrtve postavio  MONSTRUOZAN ZAHTEV!
Foto: S.S., Privatna arhiva

Tragedija u Kovilju kod Novog Sada

DOŠAO DA UBIJE ŽENU, A ONDA PRESUDIO TASTU! Pred decom krvnički tukao čoveka DO SMRTI! Pošto ga je unakazio, ženi žrtve postavio MONSTRUOZAN ZAHTEV!

Crna Hronika

Slavko Plavšić (30) uhapšen je zbog sumnje da je udarcima rukama i nogama ubio Josipa Baranjina (61), oca svoje bivše supruge

Josipa Baranjina (61) iz Kovilja nasmrt je pretukao bivši zet Slavko Plavšić (30) u Proleterskoj ulici u Kovilju kod Novog Sada.

Stravičan zločin dogodio se juče, na Đurđevdan, dva sata posle ponoći, kada je Plavšić došao ispred kuće oca svoje bivše žene.

ubio tasta
ubio tastafoto: S.S.

- Zvao je bivšu nevenčanu suprugu Anitu da izađe kako bi je ubio! Viku i pretnje čuo je njen tata Josip i izašao, jer je Anita bila na poslu. Pokušavao je da Slavku objasni koliko je sati i da je pijan, zbog čega treba da ode kući i naspava se. Međutim, Slavko je nastavio da se dere i probudio je i dete koje ima s Anitom, kao i njeno dvoje dece iz prvog braka - prepričava dramu Tatjana, Anitina sestra od ujaka, i nastavlja:

Pauza za cigaretu

- Odjednom je počeo da udara Josipa, koji je od udaraca pao na travu ispred kuće. Deca su vrištala, kao i Josipova žena Olivera. On nije prestajao. Udarao ga je nogama i rukama po glavi. Deca i žena nisu mogla da mu pomognu.

žrtva
žrtvafoto: S.S.

Monstruozan zahtev

Kako dalje kaže Tatjana, Josip nije uspeo da se odbrani od pomahnitalog zeta, jer je sve udarce dobijao direktno u glavu. U jednom trenutku monstrum je prestao da tuče bespomoćnog čoveka i zatražio je cigaretu od bivše tašte.

- Žena je kukala za mužem i pokušavala da mu pomogne, a on od nje traži cigaru?! U tom metežu, Slavko je otišao svojoj kući, ali nažalost, samo po cigaretu. Anita, koju je majka pozvala i rekla joj šta se dešava, odmah je pozvala policiju i Hitnu pomoć, ali i ubičine roditelje. Njegovi nisu hteli da dođu, ali se on vratio. Iako se Josip nije pomerao, ponovo ga je udario iz sve snage, a kada je shvatio da ga je ubio, pobegao je - kaže Tatjana.

mesto zločina
mesto zločinafoto: S.S.

Kako nezvanično saznajemo, Slavko je uhapšen nekoliko sati posle zločina i određen mu je pritvor.

Prijave za nasilje

Inače, Anita i Slavko živeli su u domu njenih roditelja, dobili su i dete, a onda je Slavko počeo svakodnevno da se opija i da maltretira i ženu i njene roditelje. Kada je nasilje postalo nepodnošljivo, Anita ga je oterala i više puta ga je prijavljivala za nasilje.

slavkov otac
slavkov otacfoto: S.S.

- Krajem prošle godine bio je u zatvoru mesec dana i imao je zabranu prilaska Aniti. Nikada to nije poštovao. U ovom slučaju je zakazalo sudstvo, jer iako po hitnom postupku, suđenje je bilo zakazano tek za jun - kaže rođaka i dodaje da je Slavko pre nekoliko godina izbo nožem rođenog brata i svog oca i da za to nikada nije odgovarao.

Komšije o zločinu

(Kurir.rs/ Slađana Stojanović/ Foto: S.S.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...