SLUČAJ UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Sud poslao optužnicu Marjanoviću i braniocima
Foto: Facebook, kurir

ZLOČIN

SLUČAJ UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Sud poslao optužnicu Marjanoviću i braniocima

Crna Hronika -

Više tužilaštvo u Beogradu prosledilo je Zoranu Marjanoviću i njegovim braniocima treću optužnicu koju je nedavno podiglo protiv njega zbog ubistva supruge i pevačice "Granda" Jelene Marjanović

Nakon formalnog ispitivanja optužnice, krivično vanpretresno veće je 25. aprila prosledilo optužnicu na odgovor Marjanoviću i njegovim braniocima. Po odgovoru odbrane, Viši sud, koji je ranije potvrdio drugu optužnicu, sada će doneti novu odluku. Apelacioni sud u Beogradu prošle jeseni ukinuo je rešenje Višeg suda o potvrđivanju optužnice i naložio niz dodatnih veštačenja protiv Marjanovića.

Na društvenim mrežama juče je ponovo kružio snimak iz jedne beogradske kafane na kome se vidi kako ubijena pevačica peva na uvce starleti Staniji Dobrojević. Snimak je nastao neposredno pre zverskog ubistva pevačice, a na njemu se vidi kako starleta, ponesena glasom i pesmom, Jelenu kiti većom sumom novca.

foto: Facebook, Kurir

O Staniji Dobrojević govorila je navodno i pokojna pevačica. - Stanija je široke ruke i uvek je ostavljala odličan bakšiš. Obožava Cecine stare pesme, one je posebno pogađaju. Tada je spremna da isprazni ceo novčanik. Nije cicija, već je pravi džek, sve plaća sama - govorila je ubijena Jelena svojevremeno o tome kakav je gost bila Dobrojevićeva.

foto: Facebook, Kurir

Kurir.rs/M. V.

Foto: /Facebook/Kurir/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track