TUČA U KUMODRAŽU:Huligani tinejdžeru smrskali lobanju!
Foto: Filip Plavčić

obračun

TUČA U KUMODRAŽU:Huligani tinejdžeru smrskali lobanju!

Crna Hronika -

Mladić Miloš M. (16) teško je povređen nakon što ga je u nedelju, tokom utakmice, na stadionu FK Torlak u Kumodražu pretukla grupa huligana, a beogradska policija je zbog ovog napada uhapsila dvojicu mladića V. M. (18) i O. K. (22).

Oni su osumnjičeni da su izvršili krivično delo nasilničkog ponašanja na sportskim priredbama, a nakon isteka policijskog zadržavanja biće sprovedeni na saslušanje u Više tužilaštvo.

- Napadnuti mladić je došao da gleda utakmicu, ali je s drugom decom izašao sa stadiona pola sata nakon početka. Odjednom je iz nekog automobila istrčala grupa huligana s palicama kojim su ga izudarali, a potom pobegli - ispričao je naš dobro obavešteni izvor.

On kaže da su redari na stadionu prvi pritekli u pomoć pretučenom dečku.

- Lekari su ga prevezli na Dečju kliniku sa višestrukim prelomima lobanje. Operisan je, ali je i dalje životno ugrožen zbog povreda koje ima na mozgu. Prikačen je na aparate za disanje - objasnio je naš sagovornik i dodao:

- Veruje se da ovaj napad nema veze s utakmicom, već da je reč o nekim neraščišćenim računima odranije. Nije isključeno da su huligani napali pogrešnog mladića - dodao je naš sagovornik.

(Kurir.rs/ J.I./ Foto: Ilustracija Filip Plavčić )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track