ZLA KOB SRPSKIH POLITIČARA: Jadranka pukom srećom sačuvala živu glavu, Slavici pukla guma u Grdelici, a Jočićev džip se prevrnuo udarivši u psa! (FOTO)
Foto: Kurir, Zorana Jevtić

STRAŠNO

ZLA KOB SRPSKIH POLITIČARA: Jadranka pukom srećom sačuvala živu glavu, Slavici pukla guma u Grdelici, a Jočićev džip se prevrnuo udarivši u psa! (FOTO)

Crna Hronika -

Automobil Jadranke Jokismović gotovo sleteo s puta nakon što je naleteo na rasute delove drugog vozila koje se nekoliko minuta ranije zabilo u banderu

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović samo je pukom srećom ostala nepovređena kada je preksinoć automobil Vlade Srbije u kome se nalazila naleteo na rasute delove "pežoa" koji je neposredno pre toga izleteo sa auto-puta kod Begaljičkog brda i zakucao se u banderu.

foto: TV Pink Printscreen

Kako Kurir saznaje, na mestu je poginuo vozač "pežoa" kragujevačkih registracija, starosti oko trideset godina. Od siline udara na putu su završili njegov točak i viljuška, a na njih su, pri brzini od preko 100 kilometara na sat, naletela dva vozila Vlade.

Priseban vozač

- Zahvaljujući prisebnosti vozača, Vladina vozila su uspela da izbegnu prepreke i ostanu na putu, iako je malo falilo da i oni slete u jarak. Ministarka je naredila vozaču da se zaustavi, a potom je pozvala policiju i Hitnu pomoć, koja je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt vozača "pežoa" - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

foto: Zorana Jevtić

Bez komentara

Kurir je juče stupio u kontakt sa ministarkom Joksimović, ali ona nije želela da komentariše nesreću.

Podsetimo, u poslednjih nekoliko meseci više političara i ministra bilo je teže i lakše povređeno u nesrećama na putevima. Među njima su i ministarka bez portfelja Slavica Đukić Dejanović, poslanik SPS Đorđe Milićević, članovi DSS Miloš Jovanović i Uroš Janković, kao i direktor "Koridora" Zoran Babić.

Slavica Đukić Dejanović

SUDAR U GRDELICI

foto: Dragan Kadić

Slavica Đukić Dejanović, potpredsednica Socijalističke partije i ministarka u Vladi Srbije, doživela je saobraćajnu nesreću u martu 2017, u kojoj je zadobila povrede glave i ramena. Nesreća se dogodila u Grdeličkoj klisuri, kada je na automobilu u kome se nalazila pukla guma. Automobil je potom skrenuo sa puta i udario u kamion koji je dolazio iz suprotnog smera, od Niša ka Vranju.

Dragan Jočić

DŽIP UDARIO U PSA I PREVRNUO SE

foto: Maja Mojsovski, Dado Đilas

Dragan Jočić, ministar policije, doživeo je 25. januara 2008. godine kod Velike Plane tešku saobraćajnu nesreću. Jočić je stradao na auto-putu Niš-Beograd kada je džip „mercedes-benc“ u kom se nalazio naleteo na psa. Vozilo je potom udarilo u ogradu koja razdvaja kolovozne trake i prevrnulo se. Jočić je doživeo teške povrede kičme, a njegov vozač Mirko Damnjanović bio je lakše povređen.

Đorđe Miličević

ZABILI SE U STUB

foto: Kurir, Dragana Udovičić

U novembru 2018. narodni poslanik SPS Đorđe Milićević iz Valjeva i njegov vožač teško su povređeni kada je njihovo vozilo skrenulo sa puta Slovac-Ub, udarilo u betonski stub i prevrnulo se. Milićević je tom prilikom zadobio višestruke telesne povrede, kao i unutrašnje krvarenje, koje su lekari zaustavljali pet sati. Vozač Dejan Jakovljević ovom prilikom polomio je obe noge.

Zoran Babić

NESREĆA NA RAMPI

foto: Kurir, Vladimir Šporčić

Na deonici auto-puta Niš-Leskovac, na naplatnoj rampi Doljevac, dogodila se nesreća kada se sudarilo više vozila. U jednom od automobila nalazio se i Zoran Babić, direktor "Koridora Srbije". On je imao prelom butne kosti, a teže povređen bio je i njegov vozač, dok je žena iz drugih vozila stradala. Nesreću je izazvalo vozilo marke "škoda", koje se kretalo velikom brzinom i nije se zaustavilo kod naplatne rampe Doljevac, već je udarilo u vozilo "opel astra" koje je stajalo u redu.

Kurir.rs/Milica Vujović

Foto:Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track