Najnovije vesti

HAMEROM DIVLJAO PO CENTRU BEOGRADA, A DANAS MU JE ODLOŽENO SUĐENJE: Udarao vozila, otkinuo semafor, pa se zabio u trafiku! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

izazivanje opšte opasnosti i nasilničko ponašanje

HAMEROM DIVLJAO PO CENTRU BEOGRADA, A DANAS MU JE ODLOŽENO SUĐENJE: Udarao vozila, otkinuo semafor, pa se zabio u trafiku! (FOTO)

Crna Hronika

Suđenje Aleksandru Šotri koji se sumnjiči da je vozio džip "hamer" i njime u decembru 2018. napravio niz incidentata u centru Beograda danas je odloženo.

 

Podsetimo, Šotri je u januaru ukinut pritvor i on je pušten da se brani sa slobode.

 

Na predlog Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu Šotri je nakon ukidanja pritvora sud izrekao zabranu napustanja boravišta, oduzimanje pasoša i vozačke dozvole.

 

1 / 3 Foto: Sonja Spasić

 

Šotra se na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem.

 

Tereti se da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nasilničko ponašanje.

 

MUP je nakon hapšenja Šotre u decembru saopštio da je vozač "hamera" u subotu vozilom izazvao nekoliko incidenata, najpre tako što je u Terazijskom tunelu zakačio i oštetio nekoliko automobila, a potom je, kako se sumnja, prošao Svetogorskom ulicom, gde je na raskrsnici sa Palmotićevom ulicom srušio semafor i stubiće.

 

Nakon toga je, kako se sumnja, udario vozilom u kiosk u kojem je bila radnica, koja je lakše povređena, a potom i u zid, navodi se u saopštenju MUP-a.

 

Mediji su preneli da Aleksandar Šotra rođeni brat poznatog stend ap komičara Olivera Šotre i sin biznismena Rajka Šotre.

 

Navode i da se sam u pratnji advokata prijavio policiji u policijskoj stanici "Stari grad".

 

(Kurir.rs)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...