Najnovije vesti

SLUČAJ MILANA KALINIĆA: Krković potvrdio da su pesnice sevnule zbog VIP mesta za sedenje
Foto: Beta/Branislav Božić

saslušanje

SLUČAJ MILANA KALINIĆA: Krković potvrdio da su pesnice sevnule zbog VIP mesta za sedenje

Crna Hronika

Dalibor Krković, biznismen s kojim se voditelj Milan Kalinić sukobio na košarkaškoj utakmici u hali Pionir 6. aprila, danas je tokom saslušanja u Višem tužilaštvu u Beogradu potvrdio da je bio akter incidenta, koji je opravdao "uzavrelom atmosferom" pred polufinalnu utakmicu ABA lige.

Kako Kurir saznaje, on je potvrdio da je sukob počeo s direktorom marketinga Crvene zvezde Markom Pavlovićem, i to zbog mesta za sedenje.

- Krković je trebalo da bude saslušan prethodne nedelje, kada su iskaze dali osumnjičeni Milan Kalinić i fizioterapeut Filip Volšek, ali je njegovo saslušanje tada odloženo. Sva trojica sumnjiče se za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi, za koje je zaprećena kazna od tri meseca do pet godina zatvora - kaže izvor Kurira.

Prema rečima našeg sagovornika, nijedan od trojice osumnjičenih nije sporio da se incident dogodio. Navodno, razlog je bio "crveni kauč", odnosno sedenje na VIP mestima, koja su, prema rečima Milana Kalinića, bila rezervisana za njega i njegovog kolegu, glumca Aleksandra Radojičića.

(Kurir.rs/J.S.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...