DRŽAVNU STARLETU MASAKRIRAO MAKRO! MONSTRUOZNO: Muž je pretukao, čupao joj kosu i nokte, davio je i šutirao
Foto: Kurir/Instagram

Uplašena za život

DRŽAVNU STARLETU MASAKRIRAO MAKRO! MONSTRUOZNO: Muž je pretukao, čupao joj kosu i nokte, davio je i šutirao

Crna Hronika -

Dušica Jevđenović (28), poznata kao „državna starleta“, zatražila je pomoć u sigurnoj kući jer ju je, navodno, zlostavljao muž Milivoje Zarubica Pulja (49), osuđivani makro, ekskluzivno saznaje Kurir.

foto: Kurir

Prema rečima našeg izvora, Dušica je uplašena za svoj život i na sve načine pokušava da se spase od balkanskog kralja prostitucije, s kojim je u braku dve godine.

- Dušica poslednjih meseci prolazi kroz pravi pakao. Muž je maltretira i psihički i fizički. Davi je i čupa joj kosu. Dušicu drži pod ključem dok ona trpi nesnosne bolove. Milivoje je opasan čovek i ona ne sme da pisne od njega. Pre nekoliko dana je bila u salonu lepote i žene koje su je sređivale su se zabezeknule. Savetovale su joj da ga prijavi policiji, ali ona ne sme. Plaši se za svoj život, ali i za život svog sina. Ona jeste vodila raskalašan život, ali se u poslednje vreme mnogo promenila. Uostalom, niko nije zaslužio da trpi porodično nasilje. Pomozite joj, jer je u opasnosti - kaže izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

On nam je dostavio i šokantne fotografije, na kojima se vidi da Dušica ima podlive i modrice po licu i telu, ali i da su joj čupani nokti i kosa.

foto: Kurir

Proživljava pakao

- Milivoje Dušici ne dozvoljava da progovori ni reč, a kad progovori, uhvati je za vrat i davi je. Čupao joj je kosu, a s obzirom na to da ima nadogradnju, možete da zamislite koliko to boli. Komšije svakodnevno slušaju ciku i dreku koja dopire iz njihovog stana, a deca sve to gledaju. Njih dvoje se nikako ne slažu i bolje da se razvedu. Dušica nije znala šta da radi, pa je zbog toga i pozvala sigurnu kuću. Nadam se da će uspeti da je zaštite, jer je zaista u životnom problemu - priča naš izvor.

foto: Kurir

Inače, Dušica Jevđenović javnosti je postala poznata 2015, kada je s bratom napala policajce ispred stana u kome žive na Novom Beogradu. Tada je mahala diplomatskim pasošem i urlala: „Je l’ vi znate ko sam ja!“, ističući da radi u Ministarstvu spoljnih poslova.

Kako je Kurir tada pisao, diplomatski pasoš Jevđenovićki je zvanično izdao Ivan Mrkić, tadašnji ministar spoljnih poslova.

Osuđena za napad

- Taj dokument važio je četiri godine, a istekao je u maju 2017. Iz MSP tada su demantovali da Jevđenovićeva radi kod njih i pokrenuli su postupak za proglašenje pasoša nevažećim - podseća izvor i dodaje da su Dušica i njen brat osuđeni za napad na policajce i nanošenje lakih povreda.

- Sklopili su sporazum o priznanju krivice. Ona je bila osuđena na 22 meseca uslovno, s rokom provere od pet godina, a njen brat na 18 meseci uslovno, s rokom provere od četiri godine - kaže sagovornik.

Pokušali smo juče da stupimo u kontakt s Dušicom, ali ona nije odgovarala na pozive.

Veza s političarem FUNKCIONERU RODILA SINA

Dušica Jevđenović vodi poprilično luksuzan i buran život, i to, navodno, zahvaljujući jednom srpskom političaru, kojem je rodila i sina u vanbračnoj vezi. On joj je, kako se spekuliše, omogućio basnoslovno skupe automobile, putovanja, luksuzni stan i garderobu, a od njega dobija i visoku alimentaciju za dete.

Podeblji policijski dosije BALKANSKI KRALJ TRGOVINE LJUDIMA

Milivoje Zarubica važi za balkanskog kralja trgovine ljudima. On je 2010. bio uhapšen radi izdržavanja kazne zatvora. Prilikom hapšenja kod njega je nađena falsifikovana lična karta.

- Protiv Zarubice su podnete tri krivične prijave za trgovinu ljudima. Svojevremeno je kod njega pronađeno 46 devojaka iz Rumunije i Moldavije i 180.000 maraka. Hapšen je i u akciji „Sablja“, a navodno se bavio i trgovinom kulturnim dobrima, koja su nađena prilikom nezakonitih arheoloških iskopavanja - podseća izvor.

ŠTA JE SVE DOBILA OD POLITIČARA

Stan od oko 100 kvadrata za sebe i sina u vrednosti od oko 200.000 evra

Džip „mercedes“ GL klase, vredan 100.000 evra

„Audi TTÒ“ od 30.000 evra

Sat „roleks“ od 35.000 evra za 23. rođendan

Prsten od 5.000 evra za 24. rođendan

I DUŠICA IMA POLICIJSKI DOSIJE

Napad na policajce

Izazivanje saobraćajne nesreće

Svedok je u istrazi napada na čumetovog bratanca

Svedok je u istrazi protiv svog brata za nasilje u porodici

foto: Kurir

SAZNAJTE U DANAŠNJEM KURIRU potresnu priču i borbi Dušice Jevđenović za goli život. Kuriru su dostavljene fotografije koje svedoče o napadima i torturi koju trpi Jevđenovićeva, koja je javnosti postala poznata 2015, kada je s bratom napala policajce ispred stana u kome žive na Novom Beogradu, kada je mahala diplomatskim pasošem i urlala: „Je l’ vi znate ko sam ja!“...

foto: Kurir

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić Foto: Kurir/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja