Bacio kašikaru zbog dečije igre

Kratak mu fitilj

Bacio kašikaru zbog dečije igre

Crna Hronika -
Nakon što mu je lopta uletela u dvorište, Ivica N. (36) počeo da davi Sašu I. (15), a onda bacio bombu na kuću Sašinih roditelja

KRAGUJEVAC - Sumanuto!Ivica N. (36) preksinoć je bacio ručnu bombu u dvorište Nenada i Nevene I., čiji je sin Saša (15) bio u grupi dečaka koji su ga iznervirali zato što je njihova lopta pala u njegovo dvorište! Samo pukom srećom niko od devet članova porodice Nenada i Nevene nije povređen, ali su geleri oštetili kuću, dvorišnu kapiju i Nenadov automobil!Nesvakidašnjem događaju prethodila je igra desetak mališana, koji su igrali fudbal blizu kuće Ivice N.- Lopta nam je odletela u njegovo dvorište, pa sam ušao da je uzmem. Bio je pijan, nožem je probušio loptu i vikao. Pobegao sam i seo s drugarima na klupu. On je tada došao i vikao: „Kome ovde da j..em mater“, a onda me uhvatio za gušu! Istrgao sam se i pobegao - ispričao je Nenadov 15-godišnji sin Saša.Kad je saznala za ovaj događaj, dečakova majka je otišla do kuće Ivice N.- Htela sam da raspravimo slučaj, ali njega nisam našla. Sam je došao pola sata kasnije, oko 22.40 sati, što znači da nije mogao da bude u afektu, i bacio bombu u dvorište. Niko nije poginuo samo zato što smo svi bili u kući, a ne u dvorištu - kaže Nevena.Ivica N. se posle napada sakrio, ali su ga policajci našli u žbunju nadomak kuće i uhapsili. Protiv njega je podneta krivična prijava zbog izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.

Dvorište u koje je Ivica bacio „kašikaru“
Dvorište u koje je Ivica bacio „kašikaru“

Terorisao mališaneNenad kaže da se nikada nije zamerio Ivici N.- Ja njega uopšte ne poznajem, njega u kraju niko ne zna, ne znamo ni sa kim se druži! Znam samo da je deci dosad izbušio dvadesetak lopti! Ma, ovde ludaci slobodno šetaju ulicom - ogorčen je Nenad.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja