Najnovije vesti

ŠTA SE TO DEŠAVA U PROKUPLJU? DRUGI NESTANAK ZA NEDELJU DANA: Dejan je krenuo u šumu po pečurke i više se nije vratio. Očajna porodica se nada da će se svakog trenutka pojaviti
Foto: Privatna Arhiva

nestanak je prijavila majka

ŠTA SE TO DEŠAVA U PROKUPLJU? DRUGI NESTANAK ZA NEDELJU DANA: Dejan je krenuo u šumu po pečurke i više se nije vratio. Očajna porodica se nada da će se svakog trenutka pojaviti

Crna Hronika

Dejan Lakićević (46) iz Prokuplja nestao je tokom jučerašnjeg dana u šumi kada je krenuo ka Crnoj Čuki iznad prokupačkog sela Prekašnica.

Njegov nestanak je prijavila majka, koja ga je oko 16 časova pozvala telefonom. Nije se javio, ali je ona računala da je zauzet, ili da ne čuje telefon, jer je krenuo da bere pečurke. Porodica je čekala do mraka, a zatim su obavestili policiju.

"Evo nema ga već 24 sata. Razmišlajmo o svemu, ali se ipak nadamo da je možda pao pa polomio nogu, ili slično. Jutros su tri policajca bili da ga traže i obilazili teren, ali čim im se završila smena su otišli. To je ogroman prostor i ta tri čoveka, koja su se stvarno trudila nisu mogla ništa. U policiji nam je rečeno da oni nemaju više ljudi i da će sutra opet da ga potraže. Mi smos e takođe organizovali, bilo nas je desetak i za četiri sata prošli smo čitav teren. Nismo ga videli, ali kako mi je rečeno ovako gustu šumu mora da pretražuju barem pedeset lica u isto vreme", kazala je očajna Dejanova sestra Danijela Ivezić.

foto: Privatna Arhiva

Ona dodaje da će i sutra da se organiizuju i prođu opet, a da apeluje na nadležne da im pomognu.

Javio se i Planinarsko skijaški klub Toplice, koji će da kontaktira svoje članove da se sutra uključe u potragu.

Ovo je drugi nestanak na teritoriji Grada Prokuplja za nedelju dana. U prošli ponedeljak u prokupačkom naselju Gornja Draganja, koje je kraj reke Toplice nestala je Zorica Popović (54) i još uvek nije pronađena. Njena ćerka je takođe gotovo sama danima tražila, čak je kupila i čamac u Kraljevu kako bi pretražila reku.

(Kurir.rs/B.R.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...