MUŠKARAC STRADAO NA AUTO-PUTU: Vršio nuždu, pa poginuo
Foto: Sonja Spasić

NESREĆA

MUŠKARAC STRADAO NA AUTO-PUTU: Vršio nuždu, pa poginuo

Crna Hronika -

Na čoveka koji je izašao iz šume kod pumpe "Zmaj" u Beogradu naleteo vozač "mercedesa" i usmrtio ga na mestu

Muškarac star oko 60 godina poginuo je juče ujutru na auto-putu Beograd-Zagreb kod pumpe "Zmaj" kad ga je pokosio džip "mercedes".

Kako saznajemo, nesrećni čovek stradao je na isključenju za "Radio far" pošto je izleteo iz šumice, gde je prethodno vršio nuždu. - On je parkirao svoj kombi kraj puta i otišao u šumu, najverovatnije kako bi mokrio. Kad se olakšao, krenuo je ka kombiju, ali je tada naišao "mercedes" i udario ga - kaže očevidac i dodaje da je čovek bukvalno iskočio iz šumarka, te da vozač "mercedesa" navodno nije imao vremena da reaguje.

- Vozač "mercedesa" je posle nesreće bio u potpunom šoku. Videlo se da se čovek potresao. Očigledno nije očekivao da će mu neko izleteti pred auto - pričaju vozači koji su prisustvovali jezivoj sceni na auto-putu. Na mesto nesreće odmah je stigla ekipa Hitne pomoći, kao i policija. - Lekari su mogli samo da konstatuju smrt muškarca. Policija je odvela vozača "mercedesa" i biće mu uzeta krv na analizu kako bi se utvrdilo da li je u trenutku nesreće bio pod dejstvom alkohola - kaže izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, uzrok ove tragedije je nepažnja. - Istragom će biti utvrđeno da li je u pitanju nepažnja preminulog ili nepažnja vozača dovela do nesreće - kaže izvor iz istrage i dodaje da je služba parking servisa odvezla i "mercedes" i kombi s mesta nesreće.

( Kurir.rs / J.R. / Foto: Sonja Spasić )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track