SLUČAJ KOJI JE ZGROZIO MIONICU: Policajac pedofil, koji je obljubio školsku drugaricu (13) svoje maloletne ćerke,  družio se sa ocem žrtve! Njegova žrtva dete razvedenih roditelja!
Foto: Privatna Arhiva

STRAŠNO

SLUČAJ KOJI JE ZGROZIO MIONICU: Policajac pedofil, koji je obljubio školsku drugaricu (13) svoje maloletne ćerke, družio se sa ocem žrtve! Njegova žrtva dete razvedenih roditelja!

Crna Hronika -

Policajac koji je obljubio školsku drugaricu (13) svoje maloletne ćerke bio je i blizak prijatelj njenog oca, koji nije živeo s devojčicom i njenom majkom

Policajac iz Mionice V. Ž. (42), koji je osumnjičen za obljubu 13-godišnje devojčice, školske drugarice svoje maloletne ćerke, bio je i dugogodišnji prijatelj roditelja svoje žrtve, saznaje Kurir.

Kako za Kurir otkrivaju meštani Mionice, uhapšeni policajac je iskoristio i to što je njegova žrtva dete razvedenih roditelja, odnosno što je živela samo sa majkom.

Nije bilo prisile

- Čula sam da joj je majka radila u smenama i da je on koristio priliku kada ona nije kod kuće da bude s devojčicom. Kažu i da se mala zaljubila u njega i da je nije prisiljavao ni na šta, ali opet, ona u tim godinama i ne zna ništa o seksualnim odnosima. Njen otac i V. Ž. su bili prijatelji, zbog čega smo svi dodatno zgroženi - objašnjava jedna meštanka.

Druga Mioničanka ispričala je za Kurir da dobro poznaje V. Ž., kao i da je on pre izvesnog vremena takođe napustio ženu i decu. - Imao je još jedno dete, koje je stradalo nesrećnim slučajem. Smrt tog deteta ga je, čini mi se, potpuno promenila i uništila njihovu porodicu. Napustio je ženu i troje dece i otišao sa drugom - navodi poznanica V. Ž.

Dete se zaljubilo

Podsetimo, V. Ž. je uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je obljubio 13-godišnju devojčicu, drugaricu njegove maloletne dece. Naime, sumnja se da je on najpre preko društvenih mreža stupio u kontakt s devojčicom, a potom je počeo i da se viđa s njom. Kada se ona, navodno, zaljubila, iskoristio je to da je obljubi. Znao je majku devojčice i njene obaveze, te je koristio priliku da s devojčicom bude kada joj je majka na poslu.

Tragedija Dete mu se udavilo u bunaru

Kako otkrivaju sagovornici Kurira, V. Ž. je teško podneo smrt četvrtog deteta, posle čega je duže vreme bio u depresiji.

- Dete se udavilo u bunaru i ta tragedija ih je zavila u crno. On se nikad nije oporavio od tog gubitka, na posletku je prevario ženu s drugom i otišao da živi s njom. Sa druge strane, često je imao problema na poslu i sukobe sa nadređenima, pa su neke komšije ubeđene da mu je ceo ovaj slučaj namešten - kazali su za Kurir poznanici V. Ž.

( Kurir.rs / J.R. / Foto: Privatna Arhiva )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track