LJUBAVNICI OSUMNJIČENI ZA ZLOČIN U KANJIŽI: Pijanci ubili beskućnika
Foto: S.U.

KRVAVO

LJUBAVNICI OSUMNJIČENI ZA ZLOČIN U KANJIŽI: Pijanci ubili beskućnika

Crna Hronika -

Imre L. (42) iz Kanjiže i njegova devojka Oršolja T. (23) iz Kikinde uhapšeni su zbog sumnje da su nasmrt pretukli beskućnika Janoša Kalmara (57) iz Kanjiže, a potom ga bez cipela izbacili na ulicu!

Kako saznajemo, ubijeni Janoš bio je alkoholičar i skitnica, a rodom je iz obližnjeg sela Trešnjevac. I osumnjičeni za ubistvo su iz istog društvenog miljea.

Izbila svađa

- Imre i njegova partnerka su Janoša pronašli 6. jula u kući njegovog prijatelja u Ulici Save Tekelije. Među njima je izbila svađa koja je prerasla u fizički obračun. Imre i Oršolja su pretukli Janoša, udarali su ga i šutirali po glavi i telu - kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, izubijanog Janoša ljubavnici su potom izbacili na trotoar ispred kuće, i to bez obuće. - Telo je u subotu oko dva sata iza ponoći pronašla patrola policije. Dežurni lekar samo je mogao da konstatuje smrt. Žrtva je na glavi imala brojne povrede, podlive i posekotine - kaže izvor i dodaje da je telo odmah poslato na obdukciju. - Obdukcijom je utvrđeno da je muškarac imao i prelom rebara, zbog čega je došlo do komplikacija i unutrašnjeg krvarenja. To je dovelo i do smrti - kaže sagovornik.

Alkohol kumovao

Policija je odmah po saznanju da je Janoš ubijen pokrenula istragu i potragu za počiniocima. - Ljubavnici su uhapšeni u utorak i terete se za ubistvo. Šta je bio motiv zločina, još se ispituje. Navodno su ubijeni i uhapšeni Imre odranije bili u sukobu, jer je žrtva bila u emotivnoj vezi sa Imreovom bliskom rođakom - kaže izvor i dodaje da se veruje da je svađi, tuči i ubistvu kumovao i alkohol, koji su sve troje konzumirali u ogromnim količinama. S. U.

Napuštena kuća Skupljaju se alkoholičari Poznanici ubijenog kažu da je on decenijama živeo u Kanjiži i da je povremeno obavljao različite sezonske poslove kako bi se prehranio. - U oronuloj i napuštenoj kući, gde se desio zločin, već godinama se sakupljaju beskućnici koji tu borave i piju, dok u susednoj niko ne stanuje - kaže izvor i dodaje da je uhapšeni Imre ranije dolazio u sukob sa zakonom, uglavnom zbog imovinskih delikata.

(Kurir.rs/S.U./foto:S. U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track