PREMINULA ŽENA (60) IZBODENA NA STANICI U PANČEVU! Petar imao zabranu prilaska bivšoj ženi, izbo je usred dana na stajalištu!
Foto: 013info.rs/Aleksandar Tokin

strašna scena nasred ulice

PREMINULA ŽENA (60) IZBODENA NA STANICI U PANČEVU! Petar imao zabranu prilaska bivšoj ženi, izbo je usred dana na stajalištu!

Crna Hronika -

Desanka M. (60) izbodena je oko podne na autobuskoj stanici u Pančevu. Prema prvim informacijama, ubodena je u leđa i stomak, ali je preminula u bolnici.

Naime, kako Kurir nezvanično saznaje, uhapšen je Desankin bivši muž Petar M. (64), a nesrećna žena prevezena je u pančevačku bolnicu, gde je malo kasnije i preminula. Policija ubrzo savladala i uhapsila Petra.

Ona je, inače, bila smeštena u Sigurnoj kući, a on je imao zabranu prilaska.

foto: Printscreen

Pripadnici PU Pančevo munjevito su reagovali, savladali napadača i uhapsili ga. Kod osumnjičenog pronađen je predmet izvršenja krivičnog dela. Povređena žena prevezena je vozilom Hitne pomoći u bolnicu.

Kako Kurir nezvanično saznaje, uhapšen je bivši muž Petar M. (64) koji je danas nožem naneo više ubodnih rana u predelu vrata i leđa bivšoj supruzi Desanki M. (60).

Nesrećna žena prevezena je u pančevačku bolnicu, dok je policija ubrzo uhapsila Petra.

foto: Printscreen

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, bračni par je već duže u narušenim odnosima i u toku je njihova brakorazvodna parnica. Uhapšeni Petar je tokom maja čak i prijavljivao nestanak supruge u pokušaju da dođe do nje. Policajci su mu još tada izrekli meru zabrane komuniciranja, ali po svemu sudeći razbesnelog Petra ništa nije odvratilo od potrage za bivšom suprugom.

Prema rečima očevidaca nesrećnoj ženi danas se prikrao sa leđa i nasrnuo na nju nožem na prepunoj autobuskoj stanici.

Inače, osumnjičeni je od ranije poznat policiji i deo svog života proveo je u zatvoru radi različitih krivičnih dela, uglavnom pljački.

VIše detalja biće nam poznato kada tužilac, koji je trenutno na mestu zločina, izvrši uviđaj, navodi portal 013.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track