Najnovije vesti

GODINU DANA KUĆNOG ZATVORA I ŠEST MESECI BEZ VOZAČKE DOZVOLE: Evo zašto je bahati garstarbajter dobio samo ovoliku kaznu za nesreću u Strahinjića bana
Foto: Ana Paunković, Printscreen

STRAŠNO

GODINU DANA KUĆNOG ZATVORA I ŠEST MESECI BEZ VOZAČKE DOZVOLE: Evo zašto je bahati garstarbajter dobio samo ovoliku kaznu za nesreću u Strahinjića bana

Crna Hronika

Dejan Marković priznao je krivicu za saobraćajnu nezgodu u Ulici Strahinića bana 27. juna kada su povrđene tri osobe i zaključio sporazum o priznaju krivice sa Prvim osnovnim tužilaštvom, dok se protiv devojke koja je takođe učestvovala u incidentu još sprovode istražne radnje.

 

Marković je prema sporazumu sa tužilaštvom od 17. jula, koji je potvrdio i sud, osuđen na godinu dana kućnog zatvora zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, rečeno je u tom tužilaštvu.

 

Takođe mu je izrečena mera oduzimanja vozačke dozvole na šest meseci.

 

Marković je prilikom incidenta vozio BMW sa francuskim registarskim tablicama, krećući se neprilagođenom brzinom u Ulici Strahinjića Bana, gde je najpre udario u drugi automobil, izleteo van kolovoza gde je naleteo na još jedan parkiran automobil, koji je kako se veruje, od siline udarca uleteo u letnju baštu jednog ugostiteljskog objekta.

 

foto: Ana Paunković

 

Tom prilikom povređeni su Stefan M. (43) i njegova supruga Slađana M. (33), kao i njihova trogodišnja ćerka.

 

Marković je uhapšen sutradan u večernjim satima na graničnom prelazu Kladovo.

 

Protiv K.E. devojke koja se sa svojim automobilom našla u tom incidentu u toku su istražne radnje, nakon čega će tuzilaštvo odlučiti ima li mesta njenoj krivičnoj odgovornosti za ugrožavanje javnog saobraćaja.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...