Najnovije vesti

BAČENA BOMBA NA KUĆU POZNATE LESKOVAČKE PORODICE: Eksplodirala usred noći dok su ukućani spavali, porodica u šoku
Foto: Jugmedia.rs

napad

BAČENA BOMBA NA KUĆU POZNATE LESKOVAČKE PORODICE: Eksplodirala usred noći dok su ukućani spavali, porodica u šoku

Crna Hronika

U porodičnoj kući Biljane Miljković i njenog supruga Miljana Miljkovića eksplodirala je noćas, kako kažu u policiji, eksplozivna naprava dok su ukućani spavali. Na sreću povređenih nema.

Eksplozivna naprava ili bomba, pošto u policiji još uvek nemaju detalje, eksplodirala je u Ulici Veselina Masleše Leskovac jutros oko 3, kako kažu komšije, ili oko 3.30 kako tvrdi policija, navodi Jugmedia.rs.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Dado Đilas

Reč je o porodičnoj kući direktorke Muzičke škole u Leskovcu i upravnika jedne nedavno privatizovane fabrike. Gledano sa ulice, na kući nema nikakvih oštećenja, a Miljkoviće nismo zatekli.

„Pošto imam lak san mene je u to vreme probudilo nešto jako, kao bomba da je pukla. Izašla sam napolje i videla pred kućom uznemirenu porodicu. Okupile su se i komšije, ali niko nije mnogo ispitiovao, tako da ne znamo o čemu se radi. Bila je i policija i mi smo svi ušli u kuću“, kaže  žiteljka iz Ulice Veselina Maslaše.

I u policiji  je rečeno da nema velikih oštećena. Istraga je u toku i još uvek se ne zna o kakavoj vrsti naprave je reč.

(Kurir.rs/Jugmedia.rs, M.Ivanović)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...