ČUMETOV KUM POLOMIO LOBANJU BIVŠEM DEČKU DARE BUBAMARE, PA SE DAO U BEG: Napao ga s leđa zbog devojke? Majka ga pronašla u lokvi krvi! Potraga za Silićem u toku!
Foto: Privatna arhiva

NOVI DETALJI

ČUMETOV KUM POLOMIO LOBANJU BIVŠEM DEČKU DARE BUBAMARE, PA SE DAO U BEG: Napao ga s leđa zbog devojke? Majka ga pronašla u lokvi krvi! Potraga za Silićem u toku!

Crna Hronika -

Dušan Silić (27) osumnjičen je da je polomio lobanju Nemanji Bezbradici (26), kog je nedaleko od kuće u lokvi krvi pronašla majka

Policija traga za Dušanom Silićem (27), sinom biznismena iz Jakova, inače kumčetom rođenog brata Ljubiše Buhe Čumeta, zbog sumnje da je u nedelju pretukao Nemanju Bezbradicu (26), bivšeg košarkaša Partizana i bivšeg dečka pevačice Dare Bubamare.

Bezbradica je zadobio frakturu lobanje i povredu noge, a odbio je saradnju sa policijom.

foto: Starsport©, Sonja Spasić

- Drugi prikupljeni dokazi vode do Dušana Silića. Sumnja se da je motiv napada sukob zbog devojke - kaže izvor.

Ni otac bivšeg košarkaša nije mogao da kaže ko je teško povredio njegovog sina. Kako kaže, njegova supruga zatekla je Nemanju krvavog na ulici i pomogla mu da uđe u dvorište.

Jakovo
Jakovofoto: Kurir

- Bio je obliven krvlju. Zvali smo Hitnu i policiju. Njega smo pitali šta je bilo, ali je objasnio da je napad bio s leđa i da ne zna ko ga je tako krvnički udario. Nije se žalio da mu neko preti i ne znam šta bi mogao biti razlog - rekao je Bezbradičin otac Zdravko.

foto: Kurir

Kako kaže, Nemanja ima frakturu lobanje i povredu noge.

- Zadržan je u bolnici. Bio je sa drugom ispred kuće, gledali su neka kola. Bio je sagnut, gledao je motor tog auta. U trenutku ga je neko, ne znam da li pesnicom ili nekim predmetom, udario u glavu i tog trenutka je izgubio svest. Drug koji je bio s njim od straha je pobegao - rekao je Zdravko.

Jakovo
Jakovofoto: Kurir

S druge strane, brat i otac osumnjičenog Dušana Silića kažu da ne veruju da je on napao Bezbradicu.

- Tačno je da su njih dvojica imali nesuglasice zbog devojke, ali to je bilo odavno. Nemanja je valjda pokušavao da bude u vezi sa Dušanovom bivšom. Ali oni su to rešili - rekao je Miloš Silić, brat osumnjičenog.

- Napad je bio oko 17, a Dušan je bio sa mnom ceo dan. U 18.30 je otišao sa devojkom na svadbu. Od sinoć se nismo čuli. Za napad sam saznao kada je policija došla da ga traži. Dao sam izjavu. Ništa mi nije jasno - rekao je Miloš za Kurir.

Na pitanje zašto je njegov brat u bekstvu ako nije kriv, Miloš objašnjava da ne zna.

- Ne javlja se na telefon. Ne znam ni da li zna da ga policija traži - objasnio je.

Otac osumnjičenog

MOJ SIN NE NAPADA S LEĐA

Dragan Silić, otac osumnjičenog Dušana, za Kurir je objasnio da je on bio odskočna daska Bezbradici i da su u dobrim odnosima, te da ni on ne vidi razlog da ga Dušan prebije. - S druge strane, Dušan nikoga ne napada s leđa. A Nemanju nije imao razloga da napadne. Nemanju sam ja probio i pomagao mu koliko sam mogao - rekao je Dragan Silić.

Ima biznis

PREPRODAJE KOLA

Oni koji poznaju Nemanju Bezbradicu kažu da se on u poslednje vreme bavi preprodajom automobila. - Priča se da je nekog čoveka prevario. Navodno, prodao mu je auto, ali se ispostavilo da je bez papira. Taj mu je čovek otvoreno pretio. Možda je to razlog - priča jedan od Bezbradičinih poznanika.

Pretres

UHAPŠEN DUŠANOV BRAT

Policija je juče tokom dana pretresla kuću i sve objekte koje u Jakovu ima porodica Silić, a među njima je i bazen, koji je otvoren za građane. Dušan nije pronađen kod kuće, ali je policija sa lisicama na rukama izvela njegovog brata Miloša. - Miloš je priveden pošto se nije odazivao na pozive za izdržavanje kazne od šest meseci kućnog zatvora, na koju je osuđen prošle godine zbog toga što je posle svađe u saobraćaju na Novom Beogradu pretukao policajca - podseća izvor Kurira iz istrage.

(Kurir.rs/J.Rafailović - J.Spasić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track