Najnovije vesti

MELENČANIN KOJEG JE SUPRUGA OPTUŽILA ZA SILOVANJE ĆERKI U PANICI: Meštani ga videli kako panično traži advokata jer ima "silne probleme"
Foto: Printscreen Facebook, Jelena Rafailović

redom zaustavljao ljude

MELENČANIN KOJEG JE SUPRUGA OPTUŽILA ZA SILOVANJE ĆERKI U PANICI: Meštani ga videli kako panično traži advokata jer ima "silne probleme"

Crna Hronika

Zrenjanin - Prema tvrdnjama Zrenjaninaca, osumnjičeni za silovanje dve devojčice, Ž.Ć. (42) iz Melenaca u utorak je u prepodnevnim satima viđen u centru grada u paničnoj potrazi za advokatom koji bi ga branio! Zaustavljao je ljude, kako kažu, i pitao "da li znaju nekog advokata koji bi ga zastupao, jer ima silnih problema".

U zrenjaninskom Višem javnom tužilaštvu uprkos brojnim pokušajima nismo mogli da dobijemo nijednu informaciju, uz obrazloženje da se tužilaštvo povodom slučaja sumnje o pokušaju silovanja u selu Melenci nadomak Zrenjanina, neće oglašavati javno.

U Melencima većina meštana je još u neverici da se ovako monstruozna priča o pokušaju silovanja uopšte i dogodila u njihovom selu. Nevečana supruga osumnjičenog, A.S. (29) iz Melenaca, u petak 9. avgusta prijavila ga je uz tvrdnju da je mesecima dodirivao njihovu trogodišnju devojčicu i njenu ćerku iz prvog braka, koja je tri godine starija. Žena je ispričala i da je nju tukao i pretio joj smrću. Ž.Ć. je uhapšen u ponedeljak 12. avgusta u Beogradu nakon čega je priveden u Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.

foto: Jelena Rafailović

Posle prijave, devojčice su podvrgnute detaljnom medicinskom pregledu, na kojem je, navodno, konstatovano da nemaju povrede niti bilo kakve tragove nasilja po telu. Komšije ove porodice tvrde da Ž.Ć. nikada ne bi učinio nešto tako gnusno, uz napomenu da je i svoju pastorku voleo kao rođenu ćerku.

ŽIVELI RANIJE U BEOGRADU

A.S. i Ž.Ć. živeli su jedno vreme u Beogradu, pa su, kako pričaju njihovi poznanici, prodali stan, potrošili novac i vratili se u selo, u kuću njegove majke, koja je živela sa njima. Ž. Ć. je kao sezonski radnik radio u prestonici i samo vikendom dolazio u Melence da bi nevenčanoj supruzi doneo novac, jer ona nije zaposlena.

(Kurir.rs/Novosti/B.G.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...