UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE POKOSIO TROJE DECE: Očevici otkrili užasne detalje nesreće kod Bogatića
Foto: Kurir/T.S.

strašno

UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE POKOSIO TROJE DECE: Očevici otkrili užasne detalje nesreće kod Bogatića

Crna Hronika -

Policija u Šapcu identifikovala je i pronašla šezdesetogodišnjeg muškarca iz okoline tog grada, osumnjičenog da je 15. avgusta ove godine u mestu Salaš Crnobarski izazvao saobraćajnu nezgodu, a potom pobegao.

Kako ja saopštila šabačka Policijska uprava, do saobraćajne nezgode je došlo kada je osumnjičeni upravljajući "golfom" prednjim delom vozila udario u troje pešaka starosti 15, 16 i 18 godina, od kojih su dvoje zadobile lakše, a jedna teže povrede.

Sedamnaestogodišnje sestre A.B i S.B iz Višnjićeva su samo ugruvane, dok je M.M. (16) iz Banovog Polja, sa prelomima rebara zadržan na lečenju.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi, kaže se u saopštenju.

Da podsetimo, samo pukom srećom izbegnuta je još jedna velika tragedija. Očevici saobraćajne nezgode navode da se petoro dece kretalo jendekom pored puta, kada je, još uvek nepoznati automobil naleteo na njih.

- Čula su se tri udarca, a potom i jaukanje i zapomaganje. Odmah je dosta ljudi izašlo na ulicu i bili su zaprepašćeni prizorom. Dve devojčice su ležale pored puta i plakale, tresle su se od straha, a dečaka su pronašli tridesetak do četrdeset metara dalje. Verovatno ga je nabacio na haubu i on je tamo spao pored puta - priča Milica Čonjagić.

Ne čekajući hitnu službu Doma zdravlja devojčice je do Bogatića svojim kolima prevezao Stanko Čonjagić, a dečaka koji je krvario i koji nije bio svestan posle dvadesetak minuta zbrinuli su lekari hitne službe iz Bogatića.

Povređene devojčice su iz Višnjićeva, kod Šida, i ovde su bile u gostima kod bake i deke, kao i povređeni dečak koji je njihov rođak.

Vozač nije stao da pomogne deci, već je produžio u pravcu Klenja. Policija u Bogatiću intenzivno je tokom noći tragala za obesnim vozačem.

(Kurir.rs/Tanjug/Telegraf/D. Grujić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track