Najnovije vesti

MAJMUNI, ĐUBRAD! JA DA SILUJEM DEVOJČICU OD 10 GODINA?! Radenko pustio ŠOKANTAN snimak u kojem tvrdi da ga je žena LAŽNO OPTUŽILA! (VIDEO)
Foto: Sonja Spasić, Printscreeen Facebook

je li moguće?

MAJMUNI, ĐUBRAD! JA DA SILUJEM DEVOJČICU OD 10 GODINA?! Radenko pustio ŠOKANTAN snimak u kojem tvrdi da ga je žena LAŽNO OPTUŽILA! (VIDEO)

Crna Hronika

Radenko N. (54) iz sela Boka kod Zrenjanina se sumnjiči da je nekoliko puta tokom juna meseca seksualno uznemiravao pastorku. Prijavu protiv njega je u julu podnela žena kada su ona i njena desetogodišnja ćerka smeštene u Sigurnu kuću, čemu su prethodile čak i pretnje smrću.

 

Radenko je u svoju odbranu objavio video u kojem poriče da je učinio ovo nedelo.

 

Na snimku je pokušao da obrazloži kako je došlo do navodne zabune, ali se malo zaneo i tek onda šokirao Srbiju. 

 

Naime, on se pre svega obratio svojim komšijama, ali ih je prilično vulgarno izvređao. Može se reći i da im je pretio time što je rekao da će "videti kad on dođe u Boku".

 

Radenko u videu kaže da je u normalnim odnosima sa svojom ženom, da joj je dao i novac i to ispred Sigurne kuće, ali ne objašnjava otkud ona uopšte tamo. Ali, važno je da se pravda da ništa nije loše uradio i da zbog toga ide u sam da se preda u policiju.

 

Ljudi mu očigledno nisu poverovali jer su komentari ispod snimka jako negativni. Većina ga naziva pedofilom. Ali jedan komentar je posebno interesantan.

 

- Faca ti liči na siledžiju!, piše.

 

(Kurir.rs) 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...