TRAGEDIJA KOD ALEKSINCA: Nemac mercedesom ubio ženu na auto-putu!
Foto: Kurir

nesreća

TRAGEDIJA KOD ALEKSINCA: Nemac mercedesom ubio ženu na auto-putu!

Crna Hronika -

Nada Jovanović (46), rodom iz Rume, a s prijavljenim boravkom u Aleksincu, nastradala je u subotu uveče oko 23.30 časova dok je pretrčavala auto-put u blizini motela "Bosfor", na ulazu u Aleksinac.

Kako Kurir saznaje, na nju je automobilom marke "mercedes" naleteo nemački državljanin A. L. (45) i ubio je na mestu.

Pretpostavlja se da je nesrećna žena htela prečicom da stigne do svog odredišta, ali šta je tačno tražila na auto-put i zašto je peške pokušala da ga pređe, utvrdiće istraga koja je u toku.

uviđaj
uviđajfoto: Kurir

Vozači koji su naišli ubrzo posle tragedije za Kurir su objasnili da je od siline udara nesrećna žena letela nekoliko metara.

- Verujem da je žena preminula u trenutku, ali je za vozača "mercedesa" krenula prava agonija. Bio je u potpunom šoku. Ona mu je izletela na put i čuo sam kako se trudio da objasni da nije mogao da ukoči. Strašno i za ženu koja je nastradala i njenu porodicu, ali i za vozača, koji će je nositi na duši dok je živ - rekao je jedan od vozača za naš list.

On je dodao da je policija obavila uviđaj. Kako smo saznali od onih koji su poznavali nastradalu, Jovanovićeva je već neko vreme živela u Aleksincu, ali nikakve detalje o njoj nismo uspeli da saznamo.

(Kurir.rs/J.R./ Foto:Kurir )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja