12 godina zatvora za silovanje

12 godina zatvora za silovanje

Crna Hronika -
Radonja Ćirković (49) iz Novog Pazara, pravosnažno je osuđen na 12 godina zatvora zbog pokušaja silovanja jedne devojke u Beogradu pre dve godine i dva krivična dela nedozvoljene polne radnje

BEOGRAD - Radonja Ćirković (49) iz Novog Pazara, pravosnažno je osuđen na 12 godina zatvora zbog pokušaja silovanja jedne devojke u Beogradu pre dve godine i dva krivična dela nedozvoljene polne radnje.

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu Višeg suda u Smederevu i pravosnažno ga osudio na 12 godina zatvora, objavljeno je na sajtu tog suda.

Ćirković je višestruki povratnik, koji je već dva puta osuđivan na 13 i 14 godina zatvora zbog silovanja, ali je oba puta po izlasku iz zatvora ponavljao krivična dela.

Beogradska policija ga je uhapsila u maju pre dve godine posle pokušaja silovanja devojke.

Ćirković je 1985. godine osuđen na kaznu zatvora od 13 godina, od kojih je osam bio u zatvoru.Ponovo je uhapšen 1997. i osuđen na 14 godina zatvora zbog silovanja. Početkom januara 2010. godine, izašao je iz zatvora, ali je već u maju napao novu žrtvu, posle čega se opet našao iza rešetaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track