TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ALIBUNARA: Celu noć pio viski, pa seo za volan, ubio ženu i prijatelja
Foto: Zorana Jevtić

TRAGEDIJA

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ALIBUNARA: Celu noć pio viski, pa seo za volan, ubio ženu i prijatelja

Crna Hronika -

Snežana Stojanović (36) i Perica Dupski (48) poginuli su, dok je Snežanin suprug Ivan teško povređen kada se "pežoom" zakucao u kuću vraćajući se iz kafane

Snežana Stojanović (36) iz Beograda i Perica Dupski (48) iz Izbišta poginuli su u jezivoj saobraćajnoj nesreći, koja se desila juče u 4.45 u selu Vladimirovac kod Alibunara. Nesreću je izazvao Snežanin suprug Ivan, koji je upravljajući "pežoom" sleteo s puta i zakucao se u kuću.

2 osobe poginule

2 osobe povređene

Snežana je preminula na mestu, dok je Perica izdahnuo na putu do bolnice. Teške povrede zadobio je vozač "pežoa", kao i Joan A. (27), koji je bio s njima u automobilu.

foto: Zorana Jevtić

Nisu bili vezani

Meštani Vladimirovca ispričali su da se automobil kretao velikom brzinom iz pravca Vršca ka Pančevu.

- Udarac u zid nas je sve probudio. Iz kola su se čuli jauci. Vozač je bio na nogama pored olupine, moguće da je ispao, ali je uspeo da ustane. Žena koja je sedela na mestu suvozača nije davala znake života, iza nje je bio muškarac, koji je pokušavao da izađe, ali nije mogao da otvori vrata. Nisam uspeo ni ja da ih otvorim, kao da su bila zakovana. On je na kraju svom silinom udario vrata i izašao - prepričava Petar Sekešin, koji je među prvima pritekao u pomoć.

foto: Zorana Jevtić

Sekešin kaže da je prizor bio stravičan. - Muškarac koji je sedeo iza žene verovatno nije bio vezan i od udarca je bukvalno odvalio njeno sedište i nabio je na instrument-tablu - kaže on i dodaje da je tek kasnije primetio da je u autu i mladić.

- Sedeo je iza vozača i prilikom udarca pao između sedišta. Bio je bez svesti - priča potreseni sagovornik Kurira.

Kako kaže, vozač "pežoa" se žalio na bolove u nogama, dok se drugi žalio na bol u stomaku i pričao je da se guši.

- Kasnije sam saznao da je taj čovek preminuo na putu do bolnice. Dok sam im pomagao, oni su bili unezvereni, u bolovima i pod stresom. Za ženu i mladića nisu ni pitali - priča Sekešin i napominje da vozač nije uspeo da savlada krivinu, zbog čega se zakucao u kuću.

- Kočio je, vide se tragovi, ali... - završava on.

Provodili se, pa stradali

Sudeći po Fejsbuk profilu Ivana Stojanovića, on, supruga i njegov prijatelj Perica su veče pre nesreće proveli u kafiću u mestu Vlajkovac.

- I ženu sam naučio da pije "džek danijels". Povratak s manjeg puta, kod druga u kafiću - napisao je Ivan nekoliko sati pre tragedije iznad fotografija na kojima su on, Snežana i Perica, ne sluteći da im je to poslednja zajednička slika.

Sudeći po objavama na Fejsu, ali i limenkama piva koje su posle udesa ostale u "pežou", nije isključeno da je Ivan upravljao autom pod dejstvom alkohola. - On je trenutno u Beogradu u bolnici i lekari se bore za njegov život. Analize krvi će pokazati da li je bio pijan. I drugi preživeli mladić je u jako teškom stanju - rekao je izvor.

Pre nesreće pili viski i slikali se... Ivan Stojanović (u sredini) sa poginulim Pericom Dupskim i suprugom Snežanom
Pre nesreće pili viski i slikali se... Ivan Stojanović (u sredini) sa poginulim Pericom Dupskim i suprugom Snežanomfoto: Printscreen Facebook

Došli s letovanja

DECA OSTALA BEZ MAJKE

Ivan Stojanović s nastradalom suprugom ima maloletnu decu, a nedavno su se vratili s porodičnog letovanja u Grčkoj. Ivan se inače bavi prevozom putnika u inostranstvo. - Jaoj, Ivane, šta napravi, brate moj? Snežo, počivaj u miru, i ti, Pero, brate moj - napisao je jedan prijatelj stradalih na Fejsbuku.

Kurir.rs/Jelena Rafailović/foto:Zorana Jevtić, printscreen fb

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja