KRAJ POTRAGE ZA MILANOM  KUZMANOVIĆEM: Brat fudbalera pronađen u šupi
Foto: Privatna Arhiva

ŽIV I ZDRAV

KRAJ POTRAGE ZA MILANOM KUZMANOVIĆEM: Brat fudbalera pronađen u šupi

Crna Hronika -

Milana je našao otac, on je čuo buku iz pomoćnog objekta koji se nalazi u dvorištu njihove rodne kuće

Milan Kuzmanović (30), brat od tetke nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Aleksandra Kovačevića, pronađen je u noći između subote i nedelje u okolini Uba, blizu mesta na kom je u petak poslednji put viđen.

Navodno, mladić je pronađen u šupi u dvorištu svoje porodične kuće u selu Milorci.

- Milana je našao otac, on je čuo buku iz pomoćnog objekta koji se nalazi u dvorištu njihove rodne kuće. On je na svu sreću živ i zdrav, a nije imao nikakvih problema. Istraga će utvrditi zašto je mladić odlučio da se skloni, a da se nikome ne javi - kaže naš izvor.

Vratio se kući... Milan Kuzmanović
Vratio se kući... Milan Kuzmanovićfoto: privatna arhiva

Vest da je Kuzmanović pronađen juče je medijima potvrdio i fudbaler Aleksandar Kovačević. - Živ je i zdrav, ne znam šta se desilo i zašto je nestao. Samo su javili da je pronađen - rekao je Kovačević.

Podsetimo, Milan Kuzmanović poslednji put je viđen u petak oko 20 časova, a rekao je da ide da pere automobil. - Kola su pronađena pored šume, a od njega nije bilo ni traga ni glasa. Telefon mu je sve vreme bio ugašen - kazao je tada izvor.

Aleksandar Kovačević, Milanov brat, ispričao je da njegov brat za dve nedelje treba da se ženi. - Sa njim nikada nije bilo nikakvih problema, planirao je venčanje - rekao je Kovačević.

Kurir.rs/J. I. Foto: privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track