Osvetiću se svima koji su mi ubili sina

Čačanin preti

Osvetiću se svima koji su mi ubili sina

Crna Hronika -
I dvojicu osuđenih i dvojicu koja su na slobodi likvidiraću kao što su oni presudili mom Zoranu, besan je Milovan Rakićević

ČAČAK - Zločin zbog 8.000 evra!Otac svirepo ubijenog Čačanina Zorana Rakićevića (29), nezadovoljan presudom subotičkog suda, kaže da će osvetiti smrt sina i likvidirati dvojicu osuđenih, ali i još dve osobe za koje tvrdi da su umešane u Zoranovo ubistvo 2009. godine, a koje je, prema njegovim tvrdnjama, istraga prikrila!Milovan Rakićević (60), auto-prevoznik iz Čačka, kaže da mu je sin ubijen na spavanju, a motiv zločina je 8.000 evra, koliko mu je dugovao ubica Predrag M.- Predrag je osuđen na 12 godina, a njegov saučesnik Roland T. na samo šest meseci robije. Kazne su sramne, ali me još više boli to što je ubica imao dvojicu saučesnika, kojima nikad nije suđeno! Osim toga, nikad se sa sigurnošću neće znati kako je moj sin ubijen! Istraga je urađena loše! Predrag je tvrdio da je bejzbol palicom udario Zorana dok je obuvao patike, ali obdukcija je pokazala da je ubijen s tri identična udarca u potiljak, što znači da je Zorana neko držao! Ti koji su držali mog sina nikad nisu odgovarali - priča ogorčeni otac.

Zoran Rakićević
Zoran Rakićević

Vozilo u kom je nađeno telo Zorana Rakićevića
Vozilo u kom je nađeno telo Zorana Rakićevića

Telo nađeno slučajnoSvirepo ubistvo počinjeno je u mestu Sanda kod Sente u noći između 25. i 26. januara 2009. godine.- Nakon ubistva, Predrag je telo mog sina ubacio u prtljažnik automobila, a zatim su ta kola odvezena na parking pored „Spomen-škole“. Rolandu je rekao da uništi bejzbol palicu i mobilni telefon mog sina. Policija je našla telo slučajno, sedam dana kasnije, tokom racije zbog obijanja prodavnice - kazao je Rakićević.

Propusti u istraziMilovan tvrdi da je u istrazi bilo mnogo propusta.- Najbolji dokaz za to je podatak da su sa slučaja skinuta dva inspektora, za koje je kasnije utvrđeno da su bili bliski s ubicom. O tome svedoče i SMS poruke koje su razmenjivali posle ubistva - kaže Milovan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track