BRZA AKCIJA POLICIJE: Uhapšen napadač predsednika okružnog odbora SNS u Kuršumliji
Foto: T.Ilić

Dolijao

BRZA AKCIJA POLICIJE: Uhapšen napadač predsednika okružnog odbora SNS u Kuršumliji

Crna Hronika -

Policija je u Prokuplju uhapsila S.V. (1977) iz Kuršumlije, zbog sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda.

Sumnja se da je on generalnog direktora AD "Planinka" iz Kuršumlije koje gazduje i Prolom banjom, Radovana Raičevića (64) udario, ispred njegove kuće nogom u predelu glave i tela nekoliko puta i naneo mu lake telesne povrede.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Pretučeni Radovan Raičević
Pretučeni Radovan Raičevićfoto: Printscreen/Youtube

Podsetimo, Radovan je pretučen u subotu uveče kada je muškarac upao u njegovo dvorište i napao ga. Raičević je tom prilikom zadobio povrede po glavi i telu.

Radovan je nakon ukazane pomoći od strane ekipe Hitne službe Doma zdravlja Kuršumlija, prebačen na dalju dijagnostiku u prokupačku bolnicu. U bolnici je nakon dijagnostike pušten na kućno lečenje.

Iako se za sada ne zna motiv napada, nezvanično smo saznali da je lice koje se sumnjiči da je pretuklo Raičevića jedno vreme bio zaposlen i da je očekivao iz nekog razloga da mu se produži zaposlenje, ali do toga nije došlo. Raičević je bio i narodni poslanik iz Toplice ispred SNS, kao i predsednik Okružnog odbora ove stranke.

Kurir.rs/B.R. / Foto: Printscreen-Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track