Najnovije vesti

OČEVIDAC RANJAVANJA KARIĆEVOG ZETA OTKRIO ŠTA SE DOGODILO NEKOLIKO MINUTA PRE PUCNJAVE: Jedan mladić je otišao do automobila, uzeo pištolj, pa pucao u Sašu! SVE SE ODIGRALO U SEKUNDI
Foto: Dado Đilas, Facebook Printscreen

Policija traga za napadačem

OČEVIDAC RANJAVANJA KARIĆEVOG ZETA OTKRIO ŠTA SE DOGODILO NEKOLIKO MINUTA PRE PUCNJAVE: Jedan mladić je otišao do automobila, uzeo pištolj, pa pucao u Sašu! SVE SE ODIGRALO U SEKUNDI

Crna Hronika

Zet Zorana Karića, uglednog biznismena, Saša Radenović (47) ranjen je u pucnjavi u jednom restoranu koja se dogodila prošle noći oko 2 sata u beogradskom naselju Ritopek.

Radenović je oženjen Jefimijom Karić. Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja kao i identifikaciji osobe koja je ispalila jedan metak iz pištolja.

Kako je ispričao očevidac, pucnjava se dogodila nakon manje čarke u kafani.

Rođeni brat Bogoljuba Karića bio je sa svojom suprugom, ćerkom i zetom, kao i sa dva vozača u kafani u Ritopeku i mirno sedeo za stolom. Pored njih za drugim stolom sedela su dva mladića, a za stolom pored sedela je grupica mladića, te je veliki broj svedoka video šta se dogodilo.

Nakon nekog vremena Zoran Karić i njegova supruga napustili su objekat i otišli u nepoznatom pravcu. Nakon njihovog odlaska započeo je sukob.

- Zet Bogoljubovog brata je dobacio nešto dvojici mladića koji su sedeli za stolom pored njihovog. Odjednom je jedan od njih izašao napolje i otišao do svog automobila. Kada se vratio u lokal nosio je pištolj sa sobom i pucao Karićevom zetu u nogu - kače jedan od očevidaca.

Nakon toga nastala je uzbuna i napadači su pobegli sa mesta obračuna. Ubrzo potom je ranjeni Saša Radenović prebačen u Urgentni centar.

- Došla je Hitna pomoć, a za njima i policija. Bili su i forenzičari nakon sukoba - priča očevidac.

Policija i dalje traga za napadačem.

Inače, Saši i Jefimiji pre nedelju dana Hafa Karić je na društvenim mrežama čestitala godišnjicu braka.

(Kurir.rs/Srbija danas)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...