Najnovije vesti

OGLASILA SE MLAĐA SESTRA UBIJENE IVONE JOVANOVIĆ Porodica ogorčena: Izvini što ti niko nije pomogao, nisi ovo zaslužila! POLICIJA OBJAVILA OVAJ KLJUČNI DOKAZ (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

potresno

OGLASILA SE MLAĐA SESTRA UBIJENE IVONE JOVANOVIĆ Porodica ogorčena: Izvini što ti niko nije pomogao, nisi ovo zaslužila! POLICIJA OBJAVILA OVAJ KLJUČNI DOKAZ (FOTO, VIDEO)

Crna Hronika


Porodica Ivone Jovanović (27), koja je pronađena mrtva u domu na Zlatnoj obali u Australiji, slomljena je nakon saznanja da niko od prijatelja koji su te večeri bili sa žrtvom nije želeo da joj pomogne.

 

Ivonina mlađa sestra Anet Jovanović ne može da veruje da su svi pobegli iz kuće nakon pucnjave.

"Sve bih učinila da se vratiš! Dve noći već ne spavam, a mama i tata su slomljeni. Čak i naši psi te traže, kao da pitaju gde je naša starija sestra, jer si uvek bila kod kuće! Da si samo mogla da nas čuješ i vidiš barem još jednom. Izvini što ti niko nije pomogao, što ti nije dao šansu da preživiš i budeš opet s nama. Znaj da ovo nisi zalužila", napisala je Anet.

Tragedija se dogodila u kući Ivoninog bivšeg dečka Hristosa Panagakosa, u kojoj je u tom trenutku bilo petoro ljudi, a koji su navodno pobegli nakon što su pozvali Hitnu pomoć.

 

Detektivi, inače, nisu isključili mogućnost da je se ova tragedija dogodila slučajno, uprkos tome što je pet ljudi pobeglo iz kuće nakon pucnjave.

foto: Printscreen/Facebook

Policija je objavila da je na licu mesta pronađeno ćebe, koje može biti jedan od ključnih dokaza. Sumnja se da ga je Ivonin bivši dečko ukrao iz obližnje kuće u noći pucnjave.

foto: Queensland Police

Kada je Panagakos priveden u policiji, imao je to ćebe omotano oko sebe. Policija je pozvala da se, ukoliko neko prepozna svoje ćebe, odmah javi u stanicu.

Veruje da se Panagakos krio u žbunju, pre nego što se vratio u svoju kuću, gde je pronađena mrtva njegova bivša devojka. Komšije su videle automobil kako odlazi sa mesta na kojem se čula pucnjava.

 

Za sada nema osumnjičenih, a istraga se nastavlja.

 

(Kurir.rs/goldcoastbulletin.com.au)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...