Najnovije vesti

UBICA S PUMPE PRETUČEN U ZATVORU: Miloš Srebrić izubijan došao na suđenje
Optuženi i žrtva... Miloš Srebrić i Kristina Kaplanović, Foto: Privatna Arhiva

saznajemo

UBICA S PUMPE PRETUČEN U ZATVORU: Miloš Srebrić izubijan došao na suđenje

Crna Hronika

Miloša Srebrića (37), koji je optužen da je tokom pljačke pumpe 2017. godine ubio radnicu Kristinu Kaplanović (19), udario drugi pritvorenik u CZ

Miloš Srebrić (37), zvani Flekica, kome se sudi zbog ubistva Kristine Kaplanović (19), radnice benzinske pumpe u Velikom Mokrom Lugu, pretučen je pre nekoliko dana u Centralnom zatvoru, gde se nalazi od avgusta 2017, kada je uhapšen.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Srebrić je dobio batine od drugog pritvorenika, s kojim se najpre posvađao.

- Vikali su, vređali se i psovali. Izgledalo je kao da će se sve završiti samo na teškim rečima, ali je drugi pritvorenik izgubio kontrolu i iz sve snage udario Srebrića u glavu. On se zateturao i pao na pod - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

Veći incident su, kako kaže, sprečili zatvorski čuvari.

- Kada su podigli Srebrića, videli su da na čelu ima poveću posekotinu iz koje je lila krv. Upućen je na lekarski pregled, gde su mu povrede sanirane. Zadobio je i brojne podlive na licu i rukama - dodaje sagovornik.

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija potvrđeno je da je Srebrić povređen u tuči.

foto: Vladimir Milovanović, Printscreen Facebook

- Incident se dogodio pre tri dana. Pritvorenik koji je udario Srebrića dobio je disciplinsku prijavu - kratko su rekli u UIKS.

Miloš Srebrić došao je juče u Viši sud na suđenje za ubistvo Kristine Kaplanović. Na čelu je imao veliki flaster, a po licu brojne podlive i modrice.

Sve to nije promaklo ni sudiji Marini Anđelković, koja ga je upitala šta mu se dogodilo.

- Okliznuo sam se u kupatilu dok sam se tuširao. Pao sam i povredio glavu i prste - kao iz topa je rekao Srebrić.

Veštaci EMOTIVNO NESTABILAN

Na jučerašnjem suđenju Milošu Srebriću saslušani su veštaci psihijatar i psiholog, koji su u zajedničkom nalazu i mišljenju naveli, između ostalog, da je Srebrić emotivno nestabilna osoba. Precizirajući šta su pod tim podrazumevali, veštaci su objasnili da su konstatovali emocionalnu labilnost, zavisnost, kao i druge osobine koje utiču i pokreću problematično ponašanje. - On je tip osobe kojoj su za svaki lični neuspeh uvek i neizostavno krivi drugi - naveli su veštaci.

Kurir.rs/I. Milićević - J. Ivić, Foto: Privatna arhiva

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...