MISTERIOZNA SMRT SRPKINJE U AUSTRALJI: Šokantni obrt istrage ubistva Ivone Jovanović! Samo sat pre nego što će završiti SA METKOM  U GRUDIMA OBJAVILA JE POSLEDNJU FOTOGRAFIJU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

horor

MISTERIOZNA SMRT SRPKINJE U AUSTRALJI: Šokantni obrt istrage ubistva Ivone Jovanović! Samo sat pre nego što će završiti SA METKOM U GRUDIMA OBJAVILA JE POSLEDNJU FOTOGRAFIJU! (FOTO)

Crna Hronika -

Slučaj smti Srpkinje Ivone Jovanović (27) u Australiji, dobiio je neočekivan obrt. Ona je pronađena u nedelju oko 20.30 sata sa prostrelnom ranom u grudima, a posle prvih informacija da je ubijena sada se spekuliše da je u pitanju možda i nesrećan slučaj.

Policija, koja je privela njenog bivšeg dečka Kristosa Panagakosa, kaže da zasad ne postoje dokazi da je on pucao i da nije isključena mogućnost da je reč o "slučajnom upucavanju".

- Istraga je i dalje u toku i pokušavamo da sklopimo sve kockice - rekao je detektiv koji sprovodi istragu.

Panagakos je saslušan u policiji, ali protiv njega još nije podignuta optužnica, jer u ovom trenutku nema dokaza da je on počinio ovaj zločin. Smrt Srpkinje obavijena je velom tajne.

My Saturday night date

Објава коју дели ????? ????????? ? (@ivonaajovanovic) дана

Ona je pronađena u nedelju oko 20.30 časova sa prostrelnom ranom u grudima u kućni na Zlatnoj Obali u australijskoj državi Kvinslend, a ubrzo nakon prijema u bolnicu je preminula od zadobijenih povreda.

Nekoliko sati kasnije Panagakos je uhapšen zbog sumnje da je počinio ovaj zločin, a otkriveno je i da su u Ivoninom stanu u vreme pucnjave bili njeni prijatelji, bajkeri, koji su pobegli sa mesta zločina nakon što je jedan od njih pozvao hitnu pomoć.

foto: Printscreen/Facebook

Ivona se kobne večeri videla sa Panagakosom, koji ima podebeli policijski dosije i već je osuđivan zbog ratsuranja droge. Policija za sada ne veruje da je pucnjava u nedelju povezana sa bajkerskim bandama ili nasiljem u porodici, pošto je Panagakos rekao da je i dalje blizak sa bivšom partnerkom.

Policija još traga za oružjem kojim je upucana Jovanovićeva, a veruju da je reč o pištolju. Policija, takođe, traga za osobama koje su bile u kući u vreme tragedije. Ivona je sat vremena pre ubistva bila aktivna na društvenim mrežama i na Instagramu objavila fotografiju i snimak na kom se nalaze ona i njen pas.

- Ona nije bila sama kod kuće, tamo se nalazio veći broj ljudi i dok je policija stigla oni su otišli. Želeli bismo da dođu i kažu šta se dogodilo - rekao je detektiv policije u Kvinslendu Brendan Smit za "Kurijer mejl".

- Veruje se da oružje koje je korišćeno nelegalno. Ovo je jasan primer situacije gde stvari mogu da krenu po zlu. Svakako je isključena mogućnost da je u ubistvo umešana bajkerska banda, koja je poznata po kriminalnim radnjama u australijskom podzemlju - dodao je on.

Kurir.rs/couriermail.com.au

Foto Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track