Najnovije vesti

ZORAN MARJANOVIĆ POSLAO ŠIFROVANU PORUKU: Svi su gledali šta to ima ispod oka muž ubijene pevačice, a onda se OTKRILA JEZIVA SIMBOLIKA ZNAKA! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

ne prestaje da šokira

ZORAN MARJANOVIĆ POSLAO ŠIFROVANU PORUKU: Svi su gledali šta to ima ispod oka muž ubijene pevačice, a onda se OTKRILA JEZIVA SIMBOLIKA ZNAKA! (FOTO)

Crna Hronika

Zoran Marjanović pojavio se danas u Višem sudu gde je počelo suđenje zbog ubistva njegove supruge Jelene, sa tetovažom na potpuno neočekivanom mestu i sa posebnom porukom.

Marjanović je na jagodici, tik ispod desnog oka istetovirao krilo anđela a koje ima više značenja.

 

Ono predstavlja SLOBODU i POKRET! Ako imate krila, vas niko ne poseduje, vi ste ono što želite da budete i gde to želite. Međutim neki smatraju da tetovaža krila asociraju i na osobu koju ste voleli a koja je preminula, predstavljaju vašu veru, podsećaju vas da umete da se izborite sa svim strahovima i preprekama.

 

foto: Zorana Jevtić

Ono simbolizuje nenadoknadiv gubitak drage osobe. Prema njegovim rečima on je ovu tetovažu uradio kada je izašao iz zatvora u kom je proveo nekoliko meseci kao glavnoosumnjičeni za ubistvo supruge.

 

Zoran je ranije iscrtao na desnoj strani vrata krug u kome su iscrtane linije zapravo predstavlja crtež zmejava. Red zmajeva, kako je ranije objasnio, simbolizuje pobedu Svetog Đorđa nad aždajom, odnosno pobedu dobra nad svim zlim.

foto: Zorana Jevtić

Zoran Marjanović se danas izjasnio o svojoj krivici. Pevačicin suprug u svojstvu okrivljenog našao se nakon što su tužilaštvo i policija prikupili dovoljno dokaza koji su im ukazali da postoji opravdana sumnja da je svirepo ubistvo supruge Jelene počinio upravo on.

 

Kurir.rs

Foto Zorana Jevtić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...