SPASEN NA VELIKI PRAZNIK: Prerezao sebi grkljan, čudom ostao živ! SPASLI GA LEKARI IZ NIŠA I LESKOVCA
Foto: Profimedia

povreda opasna po život

SPASEN NA VELIKI PRAZNIK: Prerezao sebi grkljan, čudom ostao živ! SPASLI GA LEKARI IZ NIŠA I LESKOVCA

Crna Hronika -

Starac S.K. (76) iz sela Stubal u opštini Bojnik pokušao je sebi da oduzme život na monstruozan način pokušavši da nožem preseče grkljan i tako skonča.

Nemile i krvave scene kao iz horor filmova su se zbile juče u prepodnevnim časovima u njegovoj kući u selu, a u niški Klinički centar je stigao oko 11 sati, životno ugrožen.

Starac je pokušao da se ubije na veliki pravoslavni praznik Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja.

Na jučerašnji praznik nije bilo preporučljivo među vernicima da se uzima nož u ruke, a ovaj deka je ipak to uradio. Kako lekari kažu "nije kočio" ruku, a presekao se od uha do uha".

On se trenutno nalazi van životne opasnosti na klinici za Orl u Nišu. Posle operacije gde su mu ekipe doktora pronašle put za disanje, on je počeo sponatno da diše, a pravo je čudo kako je preživeo, kako nije iskrvario.

- S.K. srećom ili potpunom slučajnošću nije prerezao glavnu arteriju zato nije preobilno iskrvario i umro na licu mesta. Deka je primljen u Urgentni centar oko 11 sati i dmah je prosleđen na operacioni sto. Nekako smo uspeli da mu pronađemo put za lakše disanje i posle toga smo ga smestili na aparat za veštačku ventilaciju u Intenzivnoj nezi. Ubrzo je došlo do poboljšanja zdravstvenog stanja tako da je premešten na kliniku jer je počeo spontano da diše i sada je dobro i pod stalnim nadzorom lekara i sestara - rekli su nam u Kliničkom centru u Nišu.

Još uvek nije poznato zašto je deka na ovakav horor način pokušao sam sebi da oduzme život.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track