Najnovije vesti

DRAMA SRPSKE PORODICE U ITALIJI: Beba pojela džoint, lekari je jedva spasli
Foto: Beta/Saša Đorđević, Shutterstock

ITALIJA

DRAMA SRPSKE PORODICE U ITALIJI: Beba pojela džoint, lekari je jedva spasli

Crna Hronika

U nedelju je bebi pozlilo, tačnije izgubila je svest, a majka nije mogla da je probudi. Pozvala je Hitnu pomoć i dete je hitno prebačeno u milansku bolnicu. Lekari su nakon detaljnih ispitivanje utvrdili da u bebinoj krvi ima tragova kanabisa

Jednogodišnja beba, čija je majka Srpkinja (31) a otac Egipćanin (38), progutala je džoint u svom domu u Milanu, posle čega je izgubila svest! Lekari su uspeli da spasu bebin život i ona se oporavlja u bolnici.


Kako su preneli italijanski mediji, džoint je u kuću doneo ujak bebe, a ona je to pronašla i pojela.


- U nedelju je bebi pozlilo, tačnije izgubila je svest, a majka nije mogla da je probudi. Pozvala je Hitnu pomoć i dete je hitno prebačeno u milansku bolnicu. Lekari su nakon detaljnih ispitivanje utvrdili da u bebinoj krvi ima tragova kanabisa. Oni su o ovom slučaju obavestili policiju - rekli su mediji i dodali da je tada pokrenuta istraga.

 

- Roditelji su negirali da konzumiraju bilo kakvu drogu. Utvrđeno je da je kod njih u gostima boravio bebin ujak iz Srbije, koji je konzumirao marihuanu. Ispostavilo se da je on doneo džoint, a da je beba pronašla malu količinu marihuane i pojela je - preneli su italijanski mediji.

 

foto: Profimedia


Protiv majke i oca nije pokrenut postupak, dok će ujak snositi sankcije.
- Beba se oseća dobro, ali će nekoliko dana ostati u bolnici - prenose mediji.
Podsetimo, sličan slučaj nedavno je šokirao srpsku javnost, kada je Perica D. iz Novog Pazara svojim bratancima od tri i šest godina dao po tabletu ekstazija sa likom Sunđer Boba.
 

Kurir.rs / B.T. / Foto: BETA - Saša Đorđević - Shutterstock / Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...