OTKRIVENO ZAŠTO SU OTAC I SIN PREGAZILI MUŠKARCA U VRANJU: Posle tuče u kafiću sin otišao kući i sve ispričao ocu! Smislili su pakleni plan, pa se vratili da se osvete (VIDEO)
Foto: Printscreen

strašno

OTKRIVENO ZAŠTO SU OTAC I SIN PREGAZILI MUŠKARCA U VRANJU: Posle tuče u kafiću sin otišao kući i sve ispričao ocu! Smislili su pakleni plan, pa se vratili da se osvete (VIDEO)

Crna Hronika -

Dvoje uhapšenih, još troje sa krivičnim prijavama, jedan teško i više lakše povređenih - epilog je preksinoćne drame koja se dešavala na ulicama Vranja. Vrhunac je bilo jezivo gaženje i prebijanje čoveka nasred ulice, pred prolaznicima.

foto: Printscreen

Brutalnom premlaćivanju, koje je snimljeno sigurnosnom kamerom, prethodila je još jedna tuča, u kafiću. Ona je izbila nakon kraće rasprave i tada je pretučen 24-godišnji Vranjanac, koji je zadobio teške povrede.

On je nakon toga otišao kući i pozvao oca sa kojim je kolima krenuo po gradu kako bi se obračunao sa onima koji su ga pretukli.

- Uočili su ih ispred jedne pekare u centru grada, kada je otac pretučenog mladića kolima udario jednog od učesnika tuče u kafiću. On je pao ispred kola, a otac i sin su izašli iz vozila i napali ga, kao i još jednu osobu koja je bila sa njim i ušla u pekaru. Tukli su ih pendrecima, iako je bilo vidno da je jedan od njih povređen i da je krvave glave - kaže izvor iz istrage.

Radnice pekare uplašene

Pekara ispred koje se desilo prebijanje otvorena je 24 sata, a radnice koje su te večeri bile unutra danas nisu bile u smeni.

- Ovako nešto nije se nikad desilo. Nelagodno nam je da prolazimo pored tog mesta gde se desilo gaženje - pričaju one vidno uplašene.

Inače, ova pekara nalazi se 100 metara od kafića gde se desila prva tuča, u blizini su dve škole, a na deset minuta pešačenja odatle nalazi se i policijska stanica.

(Kurir.rs/Telegraf)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track