SRPSKA MIS BIKINI PALA NA RUMUNSKOJ GRANICI! Upletena u šverc droge vredan 9 MILIONA EVRA
Foto: Youtube printscreen

OTKRIVAMO

SRPSKA MIS BIKINI PALA NA RUMUNSKOJ GRANICI! Upletena u šverc droge vredan 9 MILIONA EVRA

Crna Hronika -

Krijumčarenje: Oliveri Ugoči (39) lisice su stavljene na prelazu između Bugarske i Rumunije, i to nakon što je policija zaplenila čak 750 kilograma kanabisa

Srpska bodi-bilderka Olivera Ugoči (39) uhapšena je u Rumuniji zbog sumnje da je učestvovala u švercu 750 kilograma kanabisa, vrednog skoro devet miliona evra!

Kako su preneli rumunski mediji, osim bilderke, koja je 2015. bila mis bikini Jagodine, uhapšena su još dvojica naših državljana - M. D. i M. S.

Narkotici u vrećama

- Skoro tona kanabisa, koja bi na crnom tržištu dostigla vrednost od devet miliona evra, otkrivena je prošle nedelje na graničnom prelazu iz Bugarske u Rumuniju. Kombi, za čijim je volanom bio Srbin M. S. (32), granična policija zaustavila je zbog rutinske kontrole. Međutim, tokom pregleda u delu za skladištenje robe pronađene su bele vreće u kojima je upakovana u providnu foliju bila supstanca sa mirisom kafe. Nakon otvaranja jednog džaka utvrđeno je da je reč o kanabisu - navode izvori rumunskih medija.

Prema izvorima iz tamošnje policije, istovremeno, zajedno sa kombijem koji je ušao u Rumuniju, na granici se pojavio i BMW registrovan u Staroj Pazovi. U njemu su bili Srbin M. D. i Olivera Ugoči, a lisice su stavljene i njima.

- Istragom je utvrđeno da su njih dvoje putovali zajedno sa M. S., koji je prevozio drogu u kombiju. Kako se sumnja, oni su bili zaduženi da prate, obezbeđuju i čuvaju veliku količinu droge. Takođe, utvrđeno je da su uhapšeni nameravali da iz Rumunije pređu u Mađarsku - preneli su izvori iz istrage.

Kako su naveli, troje Srba privedeno je sudiji, a tužilaštvo je tražilo da im se odredi pritvor do 30 dana zbog sumnje da su učestvovali u organizovanom međunarodnom švercu droge. Rumunski mediji za sada nisu naveli da li im tužilaštvo na teret stavlja da su kanabis švercovali sami ili su deo veće kriminalne grupe.

Gostovala u TV emisijama

Uhapšena Olivera Ugoči takmiči se u kategoriji bikini fitnes. Javnosti je postala poznata nakon što je gostovala u TV emisijama i govorila o bodi-bildingu, ali i borbi sa tumorom.

- Odradim i po 400 trbušnjaka za jedan trening u fazi priprema za takmičenje. Bodi-bilding nije kao što mnogi misle da mi samo treniramo, ovo je mnogo više od toga. Treninzi su jako iscrpljujući, jer treniramo po dva puta dnevno, a bavljenje ovim sportom podrazumeva odricanje od hrane koju konzumira većina ljudi - rekla je Olivera u jednom intervjuu.

Navela je i da je u kategoriji u kojoj se ona takmiči bitno da žena zadrži ženstvenost, da je lepa, našminkana i doterana.

Inače, Olivera, sudeći po društvenim mrežama, živi u Beogradu i često učestvuje na takmičenjima, ali uživa i u društvu javnih ličnosti.

LIČNA KARTA

Olivera Ugoči Rođena 1980. Živi u Zemunu Sportom je počela da se bavi 2014. Prvi put se takmičila 2015. Osvojila preko 15 medalja

(Kurir.rs / Jelena Spasić / Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track