Najnovije vesti

UBIO ŽENU ZA 400 EVRA I POLOVNI AUTO: Otac i sin nagovorili Aleksandra da PREGAZI STARICU kako bi se dokopali njene kuće!
Foto: printscreen privatna arhiva

naručeno ubistvo

UBIO ŽENU ZA 400 EVRA I POLOVNI AUTO: Otac i sin nagovorili Aleksandra da PREGAZI STARICU kako bi se dokopali njene kuće!

Crna Hronika

Otac i sin, Saša S. (47) i Danijel S. (21) obećali su Aleksandru Đ. (22) 400 evra i polovan automobil, kao nadoknadu za ubistvo Ružice Kovač (78) u Požarevcu.

Zbog sumnje da je 14. oktobra izvršio teško ubistvo Ružice Kovač (78) određen mu je jednomesečni pritvor, kao i Danijelu S. (21) i njegovom ocu Saši S. (47), zbog sumnje da su izvršili podstrekavanje i pomaganje učiniocu nakon krivičnog dela. Svoj trojici preti kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Osumnjičeni Aleksandar pred policijom je priznao zločin i ispričao kako ga je izvršio, ali se pred tužiocem branio ćutanjem. Međutim, druga dvojica ponovo su sve priznala i ponovila svoju prethodnu priču. Zasada je nepobitno utvrđeno da je Aleksandar otpozadi, desnom stranom "zastave 101", udario bicikl na kojom je Ružica išla ka svojoj kući Dunavskom ulicom, a zatim pobegao.

U ovom slučaju prvo se sumnjalo da se radi o udesu, ali je ubrzo utvrđeno da je Aleksandar namerno udario u bicikl.

Kad su mu Saša S. i njegov sin mobilnim telefonom dojavili njeno kretanje, on je Ružicu sustigao na putu, zatim zaobišao kako bi se uverio da je to ona, onda se vratio i ponovo krenuo za njom, a potom je udario autom. Nakon toga pobegao je u Mihajlovac, a za njim su autom krenuli Danijel i njegov otac. Zajedno su kupili benzin i zapalili "zastavu 101", a potom se svi vratili u Požarevac.

Prema nezvaničnim saznanjima Novosti, dogovor je bio da otac i sin kasnije Aleksandru isplate 400 evra i daju mu svoj polovni auto. Oni su ga podstrekavali na ubistvo, jer je Ružica htela da ih izbaci iz svoje kuće za koju tvrde da su joj platili 10.000 evra, s tim da ona može u njoj doživotno da ostane.

Narednih dana uslediće istraga ovog slučaja, kada će biti saslušani svedoci i detaljno analizirani snimci nadzornih kamera i komunikacije preko mobilnih telefona. Takođe, obaviće se i psihijatrijsko veštačenje Aleksandra Đ., za koga se pretpostavlja da je lice sa posebnim potrebama.

Neke komšije pokojne Ružice smatraju da istražni organi treba da utvrde na koji način je ona prodala svoju kuću. Oni kažu da im je čudno da žena koja ima penziju, što znači da nije potpuno novčano ugrožena, odluči da u svoju malu, prizemnu kuću, useli devetočlanu porodicu.

Kurir.rs/Novosti

Foto printscreen privatna arhiva

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...