Najnovije vesti

DETALJI UŽASA KOD BELOG POTOKA! LOVCI PRONAŠLI LEŠ ŽENE: Ljubinka (84) pre 10 dana otišla da bere travke, ali nije bila sama! Sa njom bio muškarac koji je nestao
Foto: T.S.

komšije je dugo nisu videle

DETALJI UŽASA KOD BELOG POTOKA! LOVCI PRONAŠLI LEŠ ŽENE: Ljubinka (84) pre 10 dana otišla da bere travke, ali nije bila sama! Sa njom bio muškarac koji je nestao

Crna Hronika

U prigradskom naselju Beli Potok lovci su jutros oko 7 časova na jednoj njivi pronašli telo starije žene za koju se ispostavilo da je Ljubinka Ž. (84).

Kako su meštani ispričali, Ljubinku su poznavali samo iz viđenja iako je ranije bila njihova komšinica.

- Skupljala je travke, znam da živi negde kod Autokomande, a da joj je bratanac nedaleko odavde. Nekada je i ona tu živela - rekla je jedna od komšinica.

Meštani su složni da Ljubinku ipak nisu sretali duže vreme, a dolazak ekipa hitnih službi ih je svakako iznenadio.

- Jutros kad sam ustala videla sam nekoliko vozila policije. Odmah sam se zabrinula da se nešto dogodilo komšijama, ali ne znam šta se desilo - kazala je jedna od komšinica koja živi u neposrednoj blizini mesta na kom je pronađeno telo.

Kako saznajemo, Ljubinka je travke skupljala sa starijim gospodinom iz Sopota, pa su meštani bili vođeni mišlju da su se vremešni ljudi možda zavoleli.

- Čuo sam da je jutros pronađeno telo, sad nas je strah da li je gospodin s kim je šetala dobro - požalio nam se jedan od meštana.

Prema nezvaničnim informacijama, telo je nađeno u poodmakloj fazi raspadanja, pa se sumnja da je starica preminula pre desetak dana.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...