SIN SA DEDINJA O KOM PRIČA SRBIJA SASLUŠAN U TUŽILAŠTVU U NOVOM BEOGRADU: Osumnjičeni Slobodan P. branio se ćutanjem da li je i zašto mrtvu majku zakopao u garaži! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

određen mu pritvor

SIN SA DEDINJA O KOM PRIČA SRBIJA SASLUŠAN U TUŽILAŠTVU U NOVOM BEOGRADU: Osumnjičeni Slobodan P. branio se ćutanjem da li je i zašto mrtvu majku zakopao u garaži! (FOTO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Slobodan P. (53) iz Beogada koji se, zasad, sumnjiči da je svoju preminulu majku (87) zakopao u garaži u beogradskom naselju Dedinje, kako bi prikrio njemu smrt i nastavio da prima penziju od preko 1.000 evra, pojavio se danas pred tužiocem.

On se danas na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu branio ćutanjem, povodom sumnji da je svoju preminulu majku (87) zakopao u garaži u beogradskom naselju Dedinje, kako bi prikrio njenu smrt i nastavio da prima penziju veću od 1.000 evra.

1 / 8 Foto: Sonja Spasić

On je iskoristio pravo da ne iznosi odbranu pred tužilaštvom, koje je nakon toga, predložilo sudu da mu odredi pritvor. U tužilaštvu dodaju da nalaz sa obdukcije još nisu dobili.

Zasad se sumnja da je S. P. želeo da prikrije činjenicu smrti i nastavi da uzima majčinu penziju, a da je ona umrla prirodnom smrću.

Ovaj bizaran slučaj prijavila je bivša supruga osumnjičenog, koja je prema pisanju medija, došla u policijsku stanicu i ispričala da je videla S. P. kako u garaži kopa rupu.

Kako je rečeno u tužilaštvu, obdukcija treba da utvrdi uzrok smrti žene, odnosno da li je umrla prirodnom ili nasilnom smrću, što će opredeliti dalji tok istrage.

Osumnjičeni je danas priveden na saslušanje u tužilaštvo povodom sumnje da je izvršio krivična dela nepružanje pomoći i napuštanje nemoćnog lica, rekla je portparolka tužilaštva Slavica Jokić Janković.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track