ŠOKANTNO! EVO ŠTA JE PRETHODILO PUCNJAVI U PEKARI: Muž sa ženinim ljubavnikom popio kafu i sok, a onda je Ahmo poslao poslednju poruku Gordani! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

horor na čukaričkoj padini

ŠOKANTNO! EVO ŠTA JE PRETHODILO PUCNJAVI U PEKARI: Muž sa ženinim ljubavnikom popio kafu i sok, a onda je Ahmo poslao poslednju poruku Gordani! (FOTO)

Crna Hronika -

Procureli su novi detalji pucnjave u pekari “Dada” na Čukaričkoj padini u kojoj je Ahmo H. (60) upucao Gordanu K. (37), sa kojom je, kako se spekuliše, bio u emotivnoj vezi, a zatim ispalio metak sebi u glavu.

Nezvanično, žrtva je želela da se vrati suprugu sa kojim ima četvoro dece. Kako se nezvanično saznaje, Gordana i Ahbo su bili u vezi tri nedelje, a onda je njen suprug saznao za tu vezu. Njih troje su se sastali da porazgovaraju i da Gordana i Ahmo prekinu vezu.

1 / 12 Foto: Sonja Spasić

Gordanin suprug je policiji izjavio i da su dan ranije njih dvojica seli i popričali kako da reše poroblem i spuste tenziju uz kafu i sok. Navodno je Ahmo je obećao da im neće stajati na putu. Međutim, povređeni ljubavnik ipak nije prihvatio što je ostavljen, pa je nastavio da šalje Gordani poruke.

Nakon što mu ona nije odgovarala, s obzirom na to da su se dan ranije videli i da mu je rekla da prekida vezu i da ne želi više da vara muža, čak ga je prijavila policiji za uznemiravanje, što ga je očigledno razbesnelo.

Danas joj je poslao poruku: "Šta nije u redu, ljubavi moja?", ali mu ona nije odgovorila, a on je onda uleteo u pekaru i iz neregistrovanog pištolja pucao u radnicu, a zatim pokušao sebi da oduzme život.

Ahmo H. inače živi na kampu na Adi, ima ženu koja boluje od raka i dva sina. Oboje su na Odeljenju intenzivne nege i u kritičnom su stanju.

Kurir.rs

Foto: Privatna arhiva

Foto Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track